Фенове и последователи на Виктория Петрова останаха искрено натъжени и

...
Фенове и последователи на Виктория Петрова останаха искрено натъжени и
Коментари Харесай

Феновете на Виктория Петрова посърнаха след разкритието за любимката им!

Фенове и почитатели на Виктория Петрова останаха откровено натъжени и разочаровани след разкритието за своята обичана водеща. Както знаем, към този момент седмици наред се говореше, че половинката на Красен Кралев е бременна и ще го подари с дете, което за нея щеше да бъде първото.

Е, за жал на нетърпеливите й почитатели се оказа, че това е следващата партенка, а Виктория не е бременна. Доказателството за това е фактът, че новинарката даже се е стопила - вталила се е с към десетина кг, както самата тя удостоверява.

Петрова не издава каква е тайната на смяната й - дали е спазвала строги режими, или е потърсила услугите на експерти по липосукция и скулптуриране на фигура, само че е видно, че се усеща отлично.

През последните години тя беше очевидно надебеляла и това си личеше още по-жестоко на камерите, които и без друго ти прибавят няколко кг образно. Колеги на Петрова споделят, че тя е доста по-усмихната и по-уверена в себе си, като очевидно фактът, че не е заплодена, ни минимум не я мъчи.

" Хайде бе! Това дамите да не са крави за разплод?! Ако желае ще ражда, в случай че не желае - няма. Важното е да се чувстваш добре, да си благополучен и свободен ", пазят я дами в мрежата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР