Фен загуби 11 000 евроЕдин от най-скандалните моменти през този

...
Фен загуби 11 000 евроЕдин от най-скандалните моменти през този
Коментари Харесай

И комарджии полудяха от съдийската сеч срещу Ливърпул

Фен загуби 11 000 евро
Един от най-скандалните моменти през този сезон във Висшата лига сигурно ще бъде анулираният гол на Луис Диас в мача сред Тотнъм и Ливърпул, който в последна сметка коства скъпо на " алените " при гостуването в Лондон.

Скандалът, обвързван с несъответстващите некадърници, наречени английски футболни съдии, продължавна с голяма мощ.
-->
Тимът от Анфийлд загуби точки и евентуално - върха в таблицата, тъй че е напълно естествено за гола, който можеше да промени доста неща, да се приказва дълго. Възмутен е и англичанин, който поради това загуби към 11 хиляди евро.

" Със сигурност някой би трябвало да ми заплати за това!? ", сподели Райън Хол.

На билета от 10 паунда той предвижда, че Коди Гакпо, Сон и Луис Диас ще отбележат гол, а Макалистър, Удоджи и Бисума ще бъдат с жълти картони. Ако голът на Диас не беше анулиран, в този момент той щеше да завоюва и щеше да възнамерява къде да похарчи парите си. Затова и яростта му не е изненадваща.

Червените може да съдят Висщата лига

Ливърпул ще изследва опциите след скандално анулирания гол на тима и огромния гаф на ВАР в мача против Тотнъм в събота.

Късно нощес Червените излязоха със особено изказване във връзка случилото се, в което настояват, че не са по никакъв начин удовлетворени даже от полученото опрощение от организацията на съдиите. Eто какво написа в него.

" ФК Ливърпул приема и регистрира признанието на организацията на реферите. Ясно е обаче, че разпоредбите не бяха приложени правилно и това наруши честността на спорта.

Разбираме изцяло, че съдиите работят под огромно напрежение, само че не сме удовлетворени от това, че не бе взето нужното време, с цел да се стигне до вярното решение и по-късно нямаше спомагателна интервенция ".

" Тези дейности бяха избрани като " значима човешка неточност ", което обаче е недопустимо за нас. Всички решения би трябвало да се взимат след деликатно ревизиране на ситуациите.

Това е от извънредно значение за бъдещите решения, като би трябвало да се създадат подобнения, с цел да се избегнат сходни случаи. В същото време ние ще проучим всички благоприятни условия, в случай, че е ясно, че би трябвало да се откри решение " се споделя в изказването.

Четирима несъответстващи видове

Защото по време на мача на " алените " против Тотнъм не просто бе позволена неточност - това се случва - а бе анулиран гол, макар че хората в стаята за ВАР видяха и се убедиха, че е постоянен.

Просто са сбъркали, като са споделили на съдията на терена да продължи играта, мислейки, че в действителност попадението на Луис Диас е прието от него.

И след това не са имали сили и храброст да му кажат в аудио връзката да спре играта и да върне обстановката, признавайки гола. Това се случи при 0:0, а Ливърпул загуби мача с 1:2.

Ситуацията е толкоз неуместна, че няма никакво пояснение. Това от съдийската комисия е, че има " човешка неточност " при връзката.

Как е допустимо обаче четирима души в стаята за видеоасистенция на арбитрите да видят, че засада няма, а да не съумеят с цел да кажат на рефера на терена, който чака отговор от тях?

" Затова и за нас е незадоволително, че не е оставено задоволително време да се позволи обстановката, да се вземе вярното решение. Неприемливо е и обяснението, че това е просто " човешка неточност ".

Искаме цялостно и намерено следствие на случая, с цел да разберем детайлите по него. Всички клубове имат изгода от това, с цел да не се допусне такава обстановка и в бъдеще ", се споделя в позицията на ФК Ливърпул.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР