Фармацевтичният бос Огнян Донев, който бе обвинен от прокуратурата за

...
Фармацевтичният бос Огнян Донев, който бе обвинен от прокуратурата за
Коментари Харесай

Как Борисов 2 даде 14 млн.лв. на „жертвата си” Донев?

" Фармацевтичният необут Огнян Донев , който бе упрекнат от прокуратурата за неплащането на близо 63 млн. лева налози, се оказа и огромен строителен бизнесмен.

Поне за подобен го счита близката до президента Росен Плевнелиев шефка на изграждащия се на бул. Цариградско шосе София Тех Парк - Елица Панайотова, която заплаща на притежателя на медийна бухалка по близо 3400 лева (б.р. естествената цена за строителство по това време е 500 лева или близо 7 ПЪТИ по-малко) на квадратен метър застроена повърхност.

Приятелският кръг

Едва ли има представител на бизнеса и администрацията у нас, който да не е наясно, че София Тех Парк е следващата перла в бизнеса с парцели на кръга Капитал.

За да се подсигурят с приближен човек, отпред на компанията е конфигурирана Елица Панайотова, която с изключение на някогашен кадър на Плевнелиев от времето, в което той е управлявал Бизнес парк София, е близка другарка със брачната половинка му Юлияна, както и със брачната половинка на Иво Прокопиев - Галя Прокопиева.

Освен, че ще зареди бизнеса на приятелите си, кръгът Капитал съумява да зареди със свежи европейски пари бизнеса и на различен мастит предприемач - Огнян Донев.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР