Фантастични животни: Тайните на ДъмбълдорНай-новото приключение в Wizarding World, вселената

...
Фантастични животни: Тайните на ДъмбълдорНай-новото приключение в Wizarding World, вселената
Коментари Харесай

Домашно кино: завръщането на Borgen, продължение на "Фантастични животни"

Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор
Най-новото премеждие в Wizarding World, вселената от истории на авторката на " Хари Потър " Дж. К. Роулинг, включва звезден актьорски екип - Еди Редмейн, Джуд Лоу, Езра Милър, Мадс Микелсен и други Професор Албус Дъмбълдор знае, че могъщият черен вълшебник Гелърт Гринделвалд крои проекти да завземе магическия свят. Старо заричане пречи на Дъмбълдор да се изправи самичък против него и по тази причина поверява рисковата задача на магизоолога Нют Скамандър, който ще би трябвало да поведе екип от магьосници, вещици и един самоуверен мъгъл пекар на съдбовна задача.

Премиера, HBO Max
Borgen
Един от най-успешните датски и изобщо скандинавски сериали се завръща с нови серии. Политическата драма ни демонстрира живота на Биргит Ниборг (Сидсе Бабет Кнудсен), която след голям брой политически премеждия е станала първата жена - министър председател в Дания. Сега тя се сблъска с нови и настоящи проблеми - геополитически спорове, Русия, Китай, петролно изобретение в Гренландия и персоналните си провокации.

Премиера, Netflix
Реклама The Boys
Трети сезон на сериала, основан по едноименния комикс, в който група елементарни хора се борят против супергероите от " Седморката ", с цел да ги разобличат пред света, че не са това, за което се показват. Циничен, провокативен, кървясъл и занимателен, в новите си серии той ще бъде и още по-мрачен и трогателен от всеки път, дават обещание от продукцията.

Премиера, Amazon Prime, 3 юни


Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР