Фамилията Кардашиян винаги е била известна със скандалните си изцепки.

...
Фамилията Кардашиян винаги е била известна със скандалните си изцепки.
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Бесен скандал разтресе клана Кардашиян, падат глави и задръжки

Фамилията Кардашиян постоянно е била известна със скандалните си изцепки. Този път пострадал е единственият брат на известните сестри - Роб Кардашиян. Преди към година Роб забремени някогашната възлюбена на известния рапър Тайга и тя му роди дъщеричка на име Дрийм. Блек Чайна е известна с това, че е златотърсачка, която употребява мъжете и ги захвърля откакто похарчат някой неверен лев по нея.



Очевидно на Роб Кардашиян му е писнало от безкрайните й грозни и изцепки и разкри всичко, едно по едно, в обществената мрежа Инстаграм. Там той пусна фотоси и клипове, на които се вижда по какъв начин Чайна се целува гола с чужд мъж в леглото. Също по този начин направи разобличаване, че откакто е спала с него, в границите на няколко дни е преспала с още трима мъже в личното им легло. Тя се е друсала и напивала, до момента в който дребната им дъщеричка е спала в прилежащата стая и е правила разхвърлян секс, с който й падне.





" Това е мъжът, който си качи фотография от същото легло, в което аз и Чайна направихме бебето си. Къщата, за която аз платих. Робата, за която аз платих. Ще кача и известия, в които този " пич " ми написа, че в случай че не му дам пари, ще разкрие какво е правил с Чайна. Аз платих и Ламбото, Ферарито... Всички сметки и всички разноски по колата на майка й, макар, че не си се чувала с нея от месеци. Най-вероятно съм похарчил над един милион в последните месеци. 90 бона за огърлици и 70 за часовник. Ферарито, което се преструваш, че си си купила сама (...) Неуважението, което сподели в леглото, в което лежи дребното ни момиченце. Чайна, ти загуби тази игра ", написа Роб на страницата си в Инстаграм.

Братът Кардашиян споделя разочарованието си, като прибавя, че е върнал поръчково украшение на стойност 250 хиляди $, което е било предопределено за майката на детето му, като подарък, че го е дарила с прелестна щерка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР