ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Все по-невъзможно става да има кабинет Борисов 4

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Карантинираните можели да гласоподават в мобилни урни, единствено че до през вчерашния ден трябваше да създадат поръчка. При инфектирани по 4-5 хиляди дневно, ще има най-малко 100 хиляди карантинирани, които няма да гласоподават, тъй като рискуват тежка санкция. Лесно може да се наблюдава, в случай че си минал през СИК и си се подписал, че си дал своя вот.

При ниска изборна интензивност 4-процентната преграда ще слезе на 100 хиляди гласа и може да влязат и бутикови частни партии с купени гласове. Но това е нож с две остриета, по този начин ще намалеят депутатите на Борисов, ще има по-малко гласове за преразпределяне. ГЕРБ може да слезе на 70 депутати в Народното събрание, в случай че завоюва 30%.

Все по-невъзможно става да има кабинет " Борисов 4 ", както и да го гласи. И по какъв начин се обръщат настроенията единствено за 2-3 седмици... От убеденост, че Борисов ще завоюва устойчиво, в този момент се усеща, че от ден на ден отслабва, където и да се катери с джипката и да се подиграва, че опозицията имали шкембета...

Автор: Иван Бакалов

Източник: Фейсбук



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР