Facebook се извини на милиардите си потребители за втория срив

...
Facebook се извини на милиардите си потребители за втория срив
Коментари Харесай

Facebook се извини. Ето причините за втория срив

Facebook се извини на милиардите си консуматори за втория срив в границите на една седмица, който изправи косите на потребителите по целия свят.  

Компанията разгласи, че е отстранила проблемите, провокирали второто спиране на работата й тази седмица, и се извини на потребителите, предадоха международните организации.

Снощи Фейсбук, Messenger и Instagram още веднъж станаха недостъпни за потребителите в някои елементи на света. Те биха паника за спирания. От компанията обявиха, че сривът е бил породен от " неверна настройка " на рутeрите.

" Поднасяме откровените си извинения, в случай че през последните няколко часа не сте имали достъп до нашите обществени мрежи. Отстранихме казуса и още един път благодарим за търпението Ви тази седмица ", се споделя в известието на Фейсбук.

Данните за проблеми с Фейсбук започнаха да се появяват след 21 ч. в петък. Потребители в Съединени американски щати и Европа показаха неодобрение от работата на уеб страницата и на мобилното приложение. Броени минути след първите известия за спиранията на работата на Фейсбук, са били получени и известия за проблеми с Instagram. В понеделник Фейсбук, Messenger, Instagram и Whatsapp бяха недостъпни в продължение на часове в доста елементи на света.

Фейсбук минава през сериозна рецесия, откакто стана публично притежание фактът, че нейно вътрешно следствие е посочило, че способства за разпространение на омразата и дезинформацията, води до усилване на поляризацията, както и че Instagram може да навреди на психологичното здраве на тийнейджърките.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР