Facebook обяви плановете си да добави услуга за запознанства в

...
Facebook обяви плановете си да добави услуга за запознанства в
Коментари Харесай

Facebook иска да навлезе и в интимния ви живот

Фейсбук разгласи проектите си да добави у прислужник за запознанства в своето мобилно Фейсбук приложение. Запознаването през Фейсбук ще употребява обществената статистика на Фейсбук за идентифициране на евентуални съвпадения. Изпълнителният шеф Марк Зукерберг сподели, че хората няма да бъдат съчетани с техни онлайн другари и вашите другари няма да могат да видят вашия профил за запознанства.
„Това ще бъде за действителни дълготрайни взаимоотношения, освен за къси свалки“, сподели Zuckerberg на сцената на F8, годишната конференция за разработчици на Фейсбук. Тя се организира през днешния ден и на следващия ден, 1 и 2 май, в Конгресния център McEnery в Сан Хосе, Калифорния.

Около 200 милиона консуматори на Фейсбук се разказват като без сътрудник в статута си на връзка, добави представител на Фейсбук.

Потребителските профили могат да бъдат основани, като докоснете иконата на сърцето в горния десен ъгъл на вашия потребителски профил.

Потребителите ще би трябвало да потвърдят, че желаят да вземат участие, с цел да основат профил за запознанства и да станат забележими за хората към тях. Потребителските профили споделят единствено първото име на потребителя. Потребителите ще имат и опцията да отключат своя профил за запознанства за близки групи и събития, с цел да се срещнат с хора със сходни ползи.

„Това отразява метода, по който хората в действителност се срещат, което нормално се случва на събития или на срещи в институции, които познават“, споделя шефът на продуктовия екип Крис Кокс.

Хората, преследващи срещите за запознанства, могат да пишат и да изпращат единствено текстови известия в чат, който не се свързва с Фейсбук Messenger или WhatsApp.

„Надяваме се това да помогне на повече хора да се срещнат и да намерят повече сътрудници.“, споделя Кокс. Той дава обещание повече за това през идващите няколко месеца.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР