Ей, братя и сестри, забравихме се, бе! Две години ще

...
Ей, братя и сестри, забравихме се, бе! Две години ще
Коментари Харесай

Из делниците на един луд. Репетиция |

Ей, братя и сестри, забравихме се, бе! Две години ще станат, откогато престанахме да си поддържаме връзка всяка седмица. Така се случи. В живота се случват всякакви неща, които ни карат да преосмислим битието си, даже да се опитаме да го променим. 

Имаме два живота. Вторият стартира, тогава, когато осъзнаем, че имаме единствено един. Приписват тази мисъл на доста хора. Аз мислех, че е на моя сътрудник Михаил Жванецки. (Тука се надигам на пръсти, стъпил върху три тухли четворки, които съм поставил на един стол, който съм турил върху масата, само че отново стигам едвам до носа на сътрудника.)

Та случи ми се това-онова и бях решил да го давам малко по-лежерно. Щото „ Из Делниците… “ всяка седмица си е огромна тъга. Но тъй като животът е един от най-трудните и си желае неговото, основно средства за живот, та се постанова да ги подхвана отново. От тях, в случай че не тече, най-малко капе. Не знам какъв брой ще устискам. Първия път устоях 16 години! Та по тази причина в заглавието на днешния текст написа, че е подготовка. Дали тази подготовка ще прерасне в освен това, в този момент не мога да ви обещая. В петък се разсъниха с чувството, че имам посещаване от музата и взех решение да започвам, пък каквото му пристигна. Макар, че петък 13 не беше най-хубавия миг по доста аргументи.

Ми да почваме. С Бога напреж!

Една ФБ-приятелка Ирена (пълното име се пази в редакцията) написа тези дни: „ Това Правителство аргументи всеобща духовна гибел с големи последици за години. Причини и финансова гибел на хора и бизнеси. Вече и физическата гибел на доста хора… “

Така си е. Но, в случай че желаеме да сме обективни, би трябвало да кажем, че, въпреки това, това държавно управление се грижи за някои бизнеси. Защо мислите вършим сечено на макетата за Европейски Съюз? Защото Македония в Европа е и физическа, и финансова гибел за паспортната спекулация на патриотите. А, бе, какво стана с оня, дето лежи в пандиза вместо Каракачанов?

Онзи ден главният реципиент на средства от паспортите на новите български граждани… Дали ще се сети, че го назовавам корумпе? Щото на мен в действителност ми се желае да го направя, само че да е някак политкоректно. А реципиент е правилна дума. Джордж Карлин вика, че вместо грозната дума изнасилена, можело да се каже „ насилствен реципиент на сперма “) Та реципиентът вика: „ За мен компромисът с българския интерес, с историята на българския народ, с българите в Македония, които към момента живеят там, е национално изменничество. Който го направи, би трябвало да му сложим фотографията до тази на Георги Димитров, който е народен предател… “

Не се е случвало да мислим еднообразно с войводата, дори сходно да мислим не е бивало. Но този път ще се съгласим с него. Гошо Тарабата (Викаха му по този начин тъй като ката вечер се прибирал на правилото „ тоя зид е мой, другия го не барай…) През 1946 година признава решенията за македонската нация и принудително кара българите в Пиринска Македония да се преброят като „ македонци “ и да учат прясно измисления македонски език. Българите от този край са подложени на жестоки репресии против всякаква демонстрация на българско съзнание. Националното изменничество на Гошо Тарабата стига до там, че подписва с Тито Бледската конвенция (1 август 1947 г.), която планува включване на Пиринска Македония в състава на федерална Югославия като част от Федеративна национална република Македония (Вардарска Македония). За да се осъществя този проект е оповестена културна автономност на Пиринска Македония.

Единственото опрощение, в случай че политическата измекярщина може да е опрощение, е че Тарабата прави всичко това по разпореждане на двойната ни „ освободителка “, матушката Русия… След първото ни избавление Стамболов беше възкликнал: По-добре да не бяхте идвали да ни освобождавате, като не сте били способни да отбраните единството ни.

„ От доста дълго време, написа войводата Каракачанов, не съм виждал друга тематика като тази със Северна Македония, която да сплотява толкоз доста българи - 84% от нашия народ е " За " България да отбрани своето достолепие, да не позволява кражба на българската история. “

Даже президентът Радев е склонен с държавното управление. (Дано не стане земетресение! Щото оня ден удари Македония…)

Проблемът в действителност е сериозен и в действителност се изисква единение. Дали тъй като Борисов се похвали, че го навървил на баварския министър председател, само че приятелката Меркел ни натиска да отстъпим на макетата. Освен това и отвъдокеанските ни другари ще ни натиснат. На втори ноември президентът Байдън, в действителност, той още не беше президент, рече: „ Бъдещето на Северна Македония е в Европейски Съюз, София и Скопие бързо да се схванат! “ Щото иначе…

Палачинката се обръща. Тръмп викаше: „ Бъдещето принадлежи на патриотите, а не на глобалистите ”. Бай Байдън обаче ще прави Америка велика по старомодния метод.

Някои ейджисти и отявлени тръмпанари викат, че Бай Байдън бил изкуфяла мумия. Това, коства ми се, не е тъкмо по този начин. Но даже и той да е стар и изтощен, Камала Харис наподобява бойна за двама. И амбициозна като сперматозоид, както би споделил Виктор Пасков…

Вижте какъв брой е хубаво човек да чете. Като искаш да кажеш някоя простотийка, постоянно имаш зад кой да се скриеш. На този свят няма дивотия, която да не е казана и написана към този момент. На Борисов това му е огромната уязвимост – че е достоверен в простотиите.

Между другото, някои читатели са ни комплиментирали, въпреки и не задоволително постоянно, че прогнозите ни граничат с ясновидство. Но в този момент ще ви признаем, че и ние не постоянно сме налучквали истината. Така да вземем за пример на предходните избори бяхме заложил на Хилари. Следвайки демократичния дневен ред смятахме, че след афроамериканеца е ред на вагиноамериканка. Но не отчетохме обстоятелството, че вагиноамериканката би трябвало първо да мине през поста вицепрезидент. После да се откри една черна вагиноамериканка за вице, като Камала. Та да се приготви народонаселението, че и черна жена може да седи в Белия дом. Бащата на Камела е от Ямайка, където 90% са афроамериканци, по-точно афроангличани, доколкото Ямайка няколко века е била колония на Англия, а от 1962 е протекторат на короната. Във вените на Камела тече кръвта на ямайските марони, потомци на избягалите черни плебеи.

„ Никой не е съумял да пречупи мароните, написа Майн Рид в „ Ямайски марони “.- Техният горделив дух не познава позора на провалянето. “

Предвид възрастта на Бай Байдън и с малко самообладание Камала може да превземе още един рубеж за половото и расово тъждество. И след това ще пристигна ред на третия пол, четвъртия, петия…

Знаете ли какво ми прави усещане при американските президенти в последно време? Буш Старши имаше IQ 98. След него беше Клинтън, който имаше IQ 138. Следва Буш Джуниър, който беше по-зле и от татко си - IQ 95. (Той не инцидентно е единственият жив човек, съумял да падне от сегуей на еднакъв терен.)



Ало, пенсиите, качвали ли сте се на такова нещо в миналото? Вече не ги вършат такива…

След Буш Джуниър беше Обама със 148. На Тръмп IQ-то не е известно, само че очевидно е толкоз високо, че е заставен да го крие. Искам да кажа, че в Съединени американски щати ги редуват – елементарен, интелигентен, елементарен, умен… (А ние престанахме да ги редуваме!) И другият извод, който си направих е, че републиканските президенти по традиция са по-тъпи от демократите. Бушовете и Тръмп бяха републиканци, Клинтън и негърчето – демократи. Сега на Байдън се пада да е интелигентен. Във всеки случай Камала има ум и за двамата.

Тук отново малко ще се отклоня, да ви кажа нещо забавно. Ако помните, на връчването на премиите “Тони “ полани,
Робърт де Ниро изрази обществено желанието си да содомизира Тръмп ( “Fuck Trump ”), а публиката стана на крайници. Пък Тръмп отговори в Туитър, че де Ниро бил ниско образован субект. Щото по филмите доста го били удряли по главата същинските боксьори. И той затъпял. Та в продължение на тази логическа верига се сетих, че са ми разправяли по какъв начин преди време в СИК, след следващата издънка на Борисов, Маджо го хващал през врата, биел го по главата и му викал: „ Бойко, Бойко, главо проста… “ Не ме питайте кой ми е споделил, тъй като ще ви излъжа.

Според мен синкопното държание на американските гласоподаватели в последно време се дължи на това, че доста американци (а съгласно прогнозите до 25 години ще са множеството!) са от някъде другаде. Ние с Джон Дос Пасос сме го казвали това. Той за Ню Йорк, аз за София. Не помня кой първи. Както и да е, към този момент може да се заключи за цяла Америка – там едни са от Азия, други от Южна Америка, трети от Африка. Има и много българи, което едвам ли… Но дано си останем патриоти!

Като споделих патриоти… Чия беше мисълта, че патриотизмът постоянно е за сметка на някой различен? Мисля, че и глобализмът постоянно е за непозната сметка, основно на слабите и дребните. Та по тази причина целите на Бай Байдън малко ме тормозят. За разлика от Тръмп, той и екипът му не считат НАТО за дрипа и няма да го разпадат. Завръщат се в Парижкото съглашение за климата, което е добре. Но се завръщат и в Европа и е допустимо отново да почнат да подреждат Балканите. Бай Байдън към този момент даде поръчка. Демократите обичат да се занимават с нас. Нали помните по какъв начин Клинтън перна Югославия в интервенция „ Благородна наковалня “. Слава Богу, тогава го отнесе единствено китайската амбасада.

„ Благородна “?! „ Никога, викаше Петко Каравелов, да не ви иде на разум, че сопата може да е благородна! “
Малко предистория. Американците разположиха войски на Балканите през ноември 1996 година Клинтън обясняваше, че това ще е за малко, най-вече година и ще ги изтеглят. После и Буш съобщи, че ще ги изтегли. Още се изтеглят…
Работата стана малко като в „ Пътешествие до края на нощта “ на Селин: „ Г-жа Ерот съумя да оползотвори последните благоприятни условия, които ни позволяваха да се обичан на ниска цена прави. Една неделя един празноскитащ оценител на картини минал около магазина й, влезнал вътре и още е там… “

Ще се върна отново за малко на Македония. За днешното състояние виновността е на „ огромния “ посланик, да пази Господ, Бойко Борисов. Гърците ясно и тъкмо показаха какво желаят и го получиха. Нашият глезльо се прави на огромен другар на макетата, по едно време си фантазира даже, че е водач на Балканите и се пъчеше, че ще вкара всичкото Балкани в Европа. Но пропусна да си изиска рестото.

Така е, когато човек не чете. През 2012 година някогашният македонски министър председател и сегашен български жител Люпчо Георгиевски показа автобиографична книга „ Тоа сум јас “ („ Това съм аз “), в която установи: „ Македонците са най-големите фалшификатори на балканската история. “

Тия, в случай че ги оставим, ще си присвоят и Левски. Даже още по-лошо! И Бойко Борисов ще си присвоят! А това единствено през натрупа ми!

Шегувам се, бе! Тоя бих го дал и на сомалийските пирати. И, почтено казано, никак няма да се откроява в тяхната среда. Борисов и неговите пирати вземат на абордаж де що срещнат транспортен съд. Капери по-точно, в случай че вършиме тънката разлика. Защото тия евро в чекмеджетата не ги пърди магарето. Някои от похитените оцеляват, откакто платят съответния откуп. Идентичен случай в наше село с оня от " Еврохолд ", на който Комисия за защита на конкуренцията въпреки всичко позволи да придобие ЧЕЗ. По решение на Административния съд Комисия за защита на конкуренцията преразгледа договорката. Новото ѝ решение, както и остарялото, беше ниспослано от Всешившия! Ако той беше изискал, антимонополистите можеха да донесат от девет кладенеца вода и да решат и втория път като първия път.

В един от тайните записи, които даже и Борисов към този момент не оспорва, той споделя: „ Раздуйте това, че вкарах КФН по " Еврохолд " на тоя да му размажа физиономията, че не се преценява с мене ". И индивидът се съобрази. Не знаем с какъв брой, само че знаем по какъв начин. Както се е правело още от древността при пиратите. Пиратството е остаряло колкото и самата морска навигация. Първият транспортен съд е бил търговски, а вторият пиратски. Според някои източници думата пиратство идва от гръцката pyros - огън. Пиратите постоянно изгаряли всичко след себе си с цел да не оставят материални доказателства. Нещо, което, коства ми се, Борисов прави сега. И по тази причина му би трябвало още малко време.
Във връзка с 10 ноември Борисов се изхвърли като такова на изсъхнал песък: „ За мен, като демократ по душа, най-голямото достижение на 10 ноември е свободата на избор! Днес всеки е свободен да избира, да е сериозен към властта. Това е полезност, която би трябвало да отстояваме всички. Бъдете свободни, само че и виновни! “

И виновни, ей!

Да ви го преведа ли? Иска да каже, да сме свободни, но да сме и благоразумни да не се възползваме от тази независимост. Да си опичаме акъла, щото на доста свободни престана да им върви.

Демократ по душа! Жив да не бех! „ На тоя да му размажа физиономията, че не се преценява с мене… “ - Думи на приключен демократ!

Изпуснахме го. Вече е изцяло несъответстващ. Видяхте ли го по какъв начин отиде да прави серенада на пловдивския кмет? Да си потегля незабавно! Изобщо да не губи време да ни праща въздушни целувки!



Борисов заръча на лекарите в Пловдив да изпишат кмета Здравко Димитров.

Клоун! Клоун, чийто репертоар се е изтъркал до голо, само че нищо ново не може да роди. И от комичен става печален, скръбен. Гледа като насран, какъвто в действителност си е. Простете уличния език, само че той почна пръв! Все отново ние в никакъв случай не сме казвал думи като „ елементарна кърджалийска путка “, „ и съм ги наебал зверски…едни чужденци министър председатели “, „ Мама му деба, язък…, то се набутало към този момент у дупарата и си се такова, и си се върти даже… “

Та че ги изрежда и поименно министър председателите, да си знаят кои имат да му връщат. И към този момент бере дивидентите.
Тежка форма на копролалия. Болестно положение, особено с неудържимо предпочитание да се приказват цинизми. Наблюдава се при някои форми на шизофрения, при синдрома на Жул дьо ла Турет също. Цитирах го буквално, тъй като другояче в никакъв случай няма да повярвате, че е допустимо един министър председател да е талкова пошъл.

И от ден на ден го докарва на бай Тошо на ноемврийския пленум 1989 година И той по този начин гледаше и не знаеше на кой свят е. И можем към този момент да изпреварим събитията и да възкликнем: Qualis artifex pereo! (Какъв популярен актьор умира!)

И си отива, още не го знае, зарязан от всички. Подобно на Нерон, който тичал из празния замък и крещял: „ Нямам ли другари, нямам ли врагове? “ Нямало. Само робите били останали…

Няма Доган, няма Пеефски, няма никой от облажилите се.

Из интернет постоянно цитират една индианска приказка. „ Ако забележиш, че яздиш починал кон, незабавно слез. “ Доган не е от тези, които яздят умрели коне. За него е по-вярно казаното от Хорас Маккой – „ Уморените коне ги убиват, нали? “ И това не му е първият кон.

Между другото, Маккой е създател и на романа „ Саванът няма джобове “. Та, господин Борисов, и властта и парите, и парцелите остават тук. Мисля, че и мозъкът остава, само че това вас не ви визира.

Не разбирам по какъв начин още има хора, които не желаят да видят простата истина, че ни ръководи обективно елементарен човек!

Обграден от обективно елементарни хора! Както написа горецитираният Маккой, „ Ако събереш акъла на всичките дружно, няма да ти стигне да завършиш и началното учебно заведение. “



Моля те, не си отивай…

Чета, че след Райна Кабаиванска и Лилито Иванова се посрамила на остарели години. Казвам „ остарели “ без ейджистки конотации. Бих споделил цифра, само че тя, едно, че е загадка и, второ, докторът е посланик - помни рождените дати на дамите, само че в никакъв случай не помни на какъв брой години стават. Както и да е. Като се чу, че министър председателят е хванал Ковид 19, Лили му пратила хабер: „ Бойко, апелирам се за теб! Чака те още един мандат! “

Сакън, бе, госпожа! Пей си песните и не се бъркай в божиите работи! Бог може да има други проекти! В смисъл да го чакат още два мандата! После още два мандата президент и току-виж събрал на всички ни кърпичките…

Тя да беше единствено Лили…

Попитали Радио Ереван кой е на-големият фермер в света. Бойко Борисов, дало отговор радиото. – Има към 7 млн. говеда и най-голямата кочина.

Наистина е по този начин. Във втората по величина плантация, китайската Mudanjiang City farm, се отглеждат едвам 100 000 говеда.
Та при толкоз говеда в нашата плантация, в случай че се разминем единствено с още един мандат, благодат версин!

И различен път сме казвал, че да симпатизираш на Борисов е тежка засегнатост към интелекта.

Защо, бе, хора, за какво се вършиме на маймуни? Или не се вършиме?

Но стига политика. Като споделих маймуни, та се сетих за едно забавно изобретение на фотографа на дивата природа Уилям Стийл. Тоя пич следил двойка маймуни в резервата Габороне в Ботсвана. И с очите си видял по какъв начин женската се престорила, че припада. Пък мъжката се престорила, че ѝ има вяра. И се втурнала да я избавя с дишане уста в уста.



И при хората по този начин се почва, не ли?

Уйлям вика, че бил станал очевидец на маймуни, демонстриращи човекоподобно държание. " По това, което мога да опиша единствено като трагичен метод, женската маймуна падна на земята, с разтворени крайници и ръце. " И на другата маймуна ѝ останала по-лесната работа.

Няма нищо чудно. Ние сме си толкоз близки… Това дори Папа Бенедикт ХVI го призна. А науката пресметна, че ДНК-то ни е на 98% еднообразно с това на шимпанзето.

Мисля си обаче, тъй като сме расъл в патриархална, сиреч рустикална, среда, че в дамите е останало малко повече маймунско. Знаете ли по какъв начин се ловят маймуните? С буркан фъстъци. Маймуната бърка и си напълва шепата. Но не може да си извади ръката, в случай че не пусне фъстъците. Ама тя не ще да ги пусне... Не е ли типично женско държание? Освен това откривателите на животинското царство от дълго време са забелязали, че маймуните в никакъв случай не пускат един клон, додето не заловен другия. Е, не вършат ли и дамите по този начин? Е, може би не чак всичките. Какво прави дамата, като остане без работа? Почва да се пощи като маймуна - коафьор, гримьор, маникюрист, педикюрист… Доде не се направи на напълно друга жена, не мирясва. Затова Оскар Уайлд споделяше, че лицето на мъжа е неговата автобиография, до момента в който лицето на дамата е художествена небивалица.

И това, дето дамата пъшка и охка по време на секс и имитира оргазъм, също е реликт от маймунските времена. Лекарите от дълго време са открили, че няма никакви аргументи да се охка. Ако някой мъж може да проникне в женската глава до момента в който дамата пъшка, с учудване ще откри, че тя мисли я за тавана, който би трябвало да се боядисва, а за промяната на полюлея…

Та те такива работи по света и у нас.

Айде, стига толкоз като за подготовка, не ли!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР