Европейците притежават особен ген“, който им пречи да съществуват съвместно

...
Европейците притежават особен ген“, който им пречи да съществуват съвместно
Коментари Харесай

Песков сензационно, разкри защо Европа не се разбира с Русия

Европейците имат необикновен „ ген “, който им пречи да съществуват взаимно с Русия за обща полза, само че и освен това състояние двете страни могат да свикнат една с друга. Това мнение показа представителят на Кремъл Дмитрий Песков в ефира на съветската телевизия „ Росия-1 “, съобщи ТАСС.

Песков отговори на въпрос от съветски публицист за какво през последните години в връзките сред Русия и Европейски Съюз не е преобладавало градивното начало, а някакви „ глупости “ и един демонизиран облик на Москва, изваян от европейските политици, прецизира организацията.

„ Европейците имат някакъв ген, който им пречи да се отърсят въпреки всичко от тая нелепост и да водят с нас взаимноизгодно взаимно битие. Било някаква непотребна хромозома, било друго нещо, само че това си го има у тях “ – сподели представителят, приказвал с подигравка съгласно ТАСС.

„ От друга страна обаче можеш да се научиш (да живееш) и с тая непотребна хромозома – дали е непотребна или пък се губи, не знам “, добави той. По думите на Песков „ може и освен това състояние все едно да свикнем един с различен “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР