Европейското подразделение на Nissan разпространи информация за обновената за 2022

...
Европейското подразделение на Nissan разпространи информация за обновената за 2022
Коментари Харесай

Nissan обнови LEAF за 2022 година

Европейското поделение на Nissan популяризира информация за обновената за 2022 година версия на първия в света всеобщ напълно електрически модел LEAF.

Nissan LEAF 2022, който ще стъпи на пазара на Европа през април, показва освежен дизайн, включително и в действителност впечатляващи нови алуминиеви джанти, и спомагателен избор- Universal Blue и Magnetic Blue, във връзка с кестериорното цветово осъществяване.

"Nissan LEAF постоянно е бил за това модерните технологии и удоволствието от ръководството на електрически автомобил да бъдат налични за всички с повече от 577 000 потребителия в целия свят ", разяснява Арно Шарпентие, районен вицепрезидент на подразделението Продуктова тактика и Ценообразуване на Nissan AMIEO. "LEAF е създаден към фамилните потребности да предложи безпроблемна съгласуваност и дейно задвижване ".

LEAF 2022, който продължава да предлага опция за изминаването на до 385 километра в чист електрически режим (WLTP стандарт), разполага с потвърдилата се на пазара система за подкрепяне на ръководството и повишение на сигурността ProPILOT, функционалността за ръководство с един педал e-Pedal, бордовата система NissanConnect с интеграция на мобилен телефон посредством Android Auto и Apple CarPlay, отдалечен достъп до обща информация и разнообразни функционалности и данни на бордовата и задвижващата система посредством приложението за мобилен телефон NissanConnect, Amazon Alexa сюжети и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР