Европейският шампион в категория до 60 килограма в класическия стил

...
Европейският шампион в категория до 60 килограма в класическия стил
Коментари Харесай

Едмонд Назарян: Имаше щастливи, но и разочароващи моменти през годината

Европейският първенец в категория до 60 кг в класическия жанр Едмонд Назарян остана на второ място в класацията за " ", която обичайно организира Българската федерация по битка.

Назарян, който е наследник на олимпийския първенец Армен Назарян, изясни, че това самопризнание му носи както благополучие, по този начин и малко отчаяние.

" По равно съм благополучен и отчаян от това второ място. Щастлив съм, тъй като съумях да покажа резултат на европейското състезание, където завоювах купата, само че ми е болно, че на международното състезание не съумях да взема квота. Ще се постарая да я завладявам следващата година ", съобщи 21-годишният герой.

" Сега ще би трябвало да изчистя грешките от международното състезание. Трябва да проучвам и да намерим подобаващи шампионати, на които да вземам участие. Ще имаме подготовка в чужбина и в България и ще намеря метод да взема квота за Олимпийските игри ", добави той.

" Не ми предстоят огромни празненства по Коледа и Нова година, тъй като Републиканското състезание е в първите дни на януари. Категорията ми е супер, усещам се добре в нея и съумявам да смъквам килограми без проблем. Говоря с треньорите ми, с диетолози и досега не съм имал проблеми с килограмите. Но въпреки всичко подготовката постоянно е тежка, всяка година е друга и се чувстваш по друг метод. Винаги обаче би трябвало работа и да се мисли положително напред, с цел да се печелят хубави медали ", сподели Назарян.

" Нивото на българската битка е супер, тук има доста класни състезатели. Просто би трябвало да се работи повече при дребните, тъй като младото потомство малко куца. Ако момчетата се стимулират да гледат експертите, те ще изберат този метод на живот. Това ще доста добре за нашия спорт. Просто би трябвало да запалителен децата по битката. Брат ми Гриша Назарян към този момент много заякна. Той е по-тежък от мен. Вдига класата и равнището си, само че има още доста какво да работи. Той въпреки всичко е три години по-малък от мен. Аз ще му оказвам помощ колкото мога и ще направя по този начин, че да бъдем съперници на тренировката, с цел да имаме повече триумфи на надпреварите ", приключи Едмонд Назарян.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР