Европейският съвет заседава днес извънредно онлайн, за да обсъди обстановката

...
Европейският съвет заседава днес извънредно онлайн, за да обсъди обстановката
Коментари Харесай

Европейският съвет заседава извънредно заради Израел и Ивицата Газа

Европейският съвет заседава през днешния ден изключително онлайн, с цел да разиска ситуацията в Израел и Газа. Очаква се на съвещанието довечера да бъдат набелязани краткосрочни и средносрочни решения, отбелязва ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел в поканата си до държавните и държавните ръководители на страните от Европейски Съюз.

В края на предходната седмица Европейски Съюз популяризира взаимно изказване, в което се посочваше, че Европейски Съюз осъжда нападението на " Хамас ", което дефинира като тероризъм. Отправен бе апел за неотложно и абсолютно освобождение на взетите заложници.

Според предварителния дневен ред за днешната среща Европейският съвет ще разиска обезпечаването на филантропична помощ и използването на интернационалното право. Предвижда се да бъде разисквано взаимоотношението с други страни в района за намирането на дълготраен мир сред две страни. Участниците в съвещанието ще беседват за вероятните последствия във връзка с сигурността на европейските жители и опасността от допустима миграционна вълна.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР