Европейският парламент гласува да преустанови всякаква работа, свързана с Катар,

...
Европейският парламент гласува да преустанови всякаква работа, свързана с Катар,
Коментари Харесай

Eвропейският парламент преустановява всякаква работа, свързана с Катар

Европейският парламент гласоподава да прекрати всякаква работа, обвързвана с Катар, откакто в профил Ева Кайли от поста ѝ на заместник-председател след ареста ѝ поради обвинявания в корупция, съобщи ДПА.

Общо 541 евродепутати поддържаха предлагането, а единствено двама парламентаристи гласоподаваха срещу резолюцията.

" Европейският парламент прекратява всякаква работа по законодателни досиета, свързани с Катар, изключително във връзка с либерализирането на визовия режим, както и плануваните визити, до момента в който съмненията не бъдат доказани или отхвърлени ", гласи черновата на предлагането, забелязана от ДПА.

Освен това следва да се обезпечат повече личен състав и средства за по-добро наблюдаване и инспекция на представителите, които аплайват за присъединяване или са част от лобисткия указател на Европейски Съюз, който следва да бъде уголемен и за представителите на страни отвън Европейски Съюз, се споделя в проектопредложението.

Председателят на Европейския парламент Роберта Мецола съобщи, че персонално ще управлява използването на промените в законодателния орган на Европейски Съюз.

" Изготвям необятен пакет от промени, който ще бъде подготвен през новата година ", съобщи Мецола в Брюксел. " Аз персонално ще управлявам тази работа ", добави тя.

Тя разгласи също по този начин, че ще бъде изработен " цялостен и изчерпателен " обзор на метода, по който Народното събрание взаимодейства със страните отвън Европейски Съюз. Ще бъде преразгледано и използването на политиките на Европейския парламент, свързани с кодекса за държание.

" Няма да има безотговорност, няма да има замитане под килима ", сподели тя.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР