Европейският и световен шампион с Франция Робер Пирес отново изрази

...
Европейският и световен шампион с Франция Робер Пирес отново изрази
Коментари Харесай

Легендата Пирес готви изненада за бургаските фенове, чака Кишишев на терена

Европейският и международен първенец с Франция Робер Пирес още веднъж изрази поддръжката си към футбола в Бургас. Легендата на Арсенал, който преди три месеца за първи път се застъпи за почитателите в морския град, този път показа насладата си от обстоятелството, че Община Бургас най-сетне ще обърне внимание на футбола, като ще стартира построяването на нова подготвителна база и стадион.

Направилият забележителна кариера в редиците на “артилеристите” състезател още веднъж бе в компанията на Кирил Евтимов, като във видеото, споделено в профила на бургаския футболен ентусиаст, Пирес споделя, че новата футболна база ще подкрепи развиването на млади гении.

Както и в предния случай, най-хубавият състезател във Висшата лига през сезон 2001/2002 показва чудесно въодушевление и подсигурява на последователите край морето, че при първа опция ще се срещне с тях.

 Нещо повече, французинът насочи персонална покана за среща на терена с легендата на бургаския футбол Радостин Кишишев, с който имат дългогодишно съревнование по терените на Албиона във времето, в което Тинката бе в Чарлтън, а Пирес - в Арсенал.

Последната им среща датира от 18 март 2006 година, когато мощният тогава състав на “топчиите” разпиля с 3:0 Киш и компания, а първият гол в лондонския конфликт осъществя точно френската звезда.

Дали една такава футболна среща на бургаска земя е допустима да се случи, следва занапред да разберем. По всичко проличава обаче, че Робер няма нищо срещу още веднъж да гостува в България и да се срещне със своя остарял противник от Бургас. Ако това събитие стане факт, то ще бъде величествен празник за изстрадалите локални почитатели, които в последните години няма с какво да се похвалят във футболен аспект.

При следващата си аудиенция на Острова Евтимов за следващ път направи чудесна реклама на България. В типичния си жанр, с изключение на с Пирес, “Човекът в кадър” се срещна още веднъж със забележителни персони, най-ярката от които е несъмнено геният Лионел Меси. Кирил съумя да се допре и до други емблематични фигури в Англия като Еден Азар, Джейми Карагър, Крис Сътън и Пауло Ферейра, който зарадва с бутилка хубаво българско вино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР