Европейските страни е възможно да създадат алтернативна организация на НАТО,

...
Европейските страни е възможно да създадат алтернативна организация на НАТО,
Коментари Харесай

The Washington Post: ЕС планира да създаде алтернатива на НАТО

Европейските страни е допустимо да основат различна организация на НАТО, опасявайки се от допустимо отдръпване на гаранциите за сигурност и утежняването на трансатлантическите връзки от страна на Съединени американски щати след провеждането на избори в страната през 2024 година, заяви американският вестник „ The Washington Post “ на 18 февруари, цитирайки добре осведомени лица.

В публикацията се показва, че публични лица на Европейски Съюз са разискали основаването на спомагателна организация на НАТО в целия европейски континент. Тя ще проработи единствено в случай че Съединени американски щати анулират гаранциите за сигурност за Европа. Така организацията ще размени НАТО в укрепването на груповата защита на Европа.

„ The Washington Post “ посочи, че страните членки на НАТО не са постигнали консенсус по този въпрос. Между Франция и Германия съществуват разлики по въпроса за разноските на организацията. Страните от Източна Европа не изпитват цялостно доверие в страните от Западна Европа по въпросите, засягащи Русия.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед16162Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед19977Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед20258Пламен Павлов: Целият свят лимитира квотите за излъчванията, само че Европейски Съюз е отличник по какъв начин не би трябвало да се прави товаАлтернативен Поглед42167Пламен Павлов: Столтенберг ни тласка в ръцете на военния конфликтАлтернативен Поглед44341Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед374496Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252292Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед230952Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед113939Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95605Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени  Панко Анчев   </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР