Европейските медалисти от боксовите клубове в Русе Радослав Росенов и

...
Европейските медалисти от боксовите клубове в Русе Радослав Росенов и
Коментари Харесай

Европейските ни шампиони по бокс бяха наградени от Община Русе

Европейските медалисти от боксовите клубове в Русе Радослав Росенов и Николай Маринов бяха наградени през днешния ден за достиженията си от кмета Пенчо Милков

На шампионата в Пореч, Хърватия, състезателят на боксов клуб „ Русе “ Радослав Росенов извоюва 4 победи в категория до 60 кг. На финала той надделя украинския си противник с 5:0 съдийски гласа и се подреди измежду най-успешните спортисти на Русе с пета поредна европейска купа.

Другата горделивост за града ни е бронзът, с който Николай Маринов се завърна от Хърватия. Младата вяра на боксов клуб „ Локомотив-Русе и националния тим по бокс завоюва медала в категория до 57 кг. Той стигна до почетната европейска стълбичка след две победи над испанеца и украинеца. Маринов приема като най-тежък дуела си с италианеца, който му отреди и третото място.

„ Малцина си дават сметка каква дисциплинираност и ограничения стоят зад оценките ви. Пожелавам ви идващите си борби да печелите безапелационно и да не оставяте място за съдийска неправда “, сподели кметът Пенчо Милков, връчвайки им парични награди.

Според Милков децата от двата боксови клуба в града имат потребност от добра подготвителна база и с екип от чиновници ще бъдат проучени опциите за възстановяване на изискванията в залата за бокс, намираща се в Спортното учебно заведение.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР