Европейските квалификации по футбол продължават с пълна сила и в

...
Европейските квалификации по футбол продължават с пълна сила и в
Коментари Харесай

Има ли сили Армения да спре мощната Хърватия

Европейските квалификации по футбол не престават с цялостна мощ и в днешния ден. Един от най-интересните мачове за вечерта се обрисува да бъде този в Ереван. АРМЕНИЯ - ХЪРВАТИЯ (ДНЕС, 19,00 ЧАСА)

Армения приема Хърватия в основен мач от група " D “ на квалификациите за Европейското състезание в Германия през 2024 година. Двата отбора влизат в мача на Републиканския стадион " Вазген Саркисян “ в Ереван, разделяйки второ-трето място в групата с по 7 точки. Хърватите са с мач по-малко. Отборите изостават с три точки от водача Турция. Турците имат два мача повече от Хърватия и един от Армения. Това ще е първият мач от квалификациите сред двата тима. Хърватия и Армения имат единствено един изигран дуел между тях, като в контрола, в Сплит през 2021 година приключват наедно 1:1.

Домакините разпродадоха от дълго време стадиона и ще се надяват на голяма поддръжка от трибуните. Настроението ще е приповдигнато, тъй като преди няколко дни тимът удържа геройско тъждество като посетител на Турция и резервира възможностите си за класиране на Европейското състезание в Германия. В същото време Хърватия вкара най-малко два гола в четири от последните си шест мача и ще се стреми с по-силна игра в офанзива да завоюва срещата и да реализира трета победа в квалификациите. " Шахматистите " се намират в добра форма в разгара на сезона в Топ шампионатите на Европа и ще се надяват мощните им единици в нахлуване да решат мача в Ереван в тяхна изгода.Предвиждането ни е за лека и безапелационна победа на Хърватия. ПРОГНОЗА: 2 (ХК-1)  2,00 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР