Съботната програма този път включва повече мачове за различните Купи

...
Съботната програма този път включва повече мачове за различните Купи
Коментари Харесай

Нюкасъл ще има проблеми в голямото дерби на Североизтока

Съботната стратегия този път включва повече мачове за другите Купи по света, в сравнение с от вътрешните шампионати и това също има своя сексапил.

СЪНДЪРЛАНД - НЮКАСЪЛ (ДНЕС, 14.45 ЧАСА)

Благодарение на ФА Къп още веднъж е време за едно от най-старите дербита на Англия. Двата отбора не са се срещали от 2016 година насам, което прави в този момент конфликтът оптимално любопитен. А също така " свраките " и " черните котки " се намират в радикално противоположна форма. Нюкасъл губи мач след мач във всички шампионати и се свлече до 9-а позиция. Заговори се даже за промяна на мениджъра Еди Хау. В същото време домакините преследват място на плейофите в Чемпиъншип за завръщане в елита. Голямото дерби на Североизтока все още е при съвършен баланс - двата тима имат по 53 победи и 49 пъти са приключили наедно. Нервният конфликт в този момент няма да бъде лишен от страсти, само че не по този начин мислим за попаденията. 

ПРОГНОЗА: ПОД 2.5 ГОЛА: 2.2

САСУОЛО - ФИОРЕНТИНА (ДНЕС, 21.45 ЧАСА)

Ред е на още едно районно дерби, само че към този момент с малко по-различен темперамент. Фиорентина разполага с впечатляващ тим, който преследва място в Шампионска лига следващата година. Сасуоло създаваше проблеми на " виолетовите " в предишното, само че напоследък изпитва усложнения в мачовете посред им. Тимът на Винченцо Италиано има добър неотдавнашен връх в конфликтите и завоюва осем от последните 20 мача. В момента домакините се намират в рецесия, откакто не съумяха да завоюват нито един път в последните си 5 дуела и се смъкнаха рисково покрай зоната на изпадащите. Отбраната на " неро-вердите " е потресаваща през акцията и оттова идват сериозните проблеми. А офанзивата на Фиорентина несъмнено може да основава такива. 

ПРОГНОЗА: ГОЛ/ГОЛ: 1.63
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР