Европейски страни налагат отново предпазни мерки срещу коронавируса след повторната

...
Европейски страни налагат отново предпазни мерки срещу коронавируса след повторната
Коментари Харесай

Европа налага отново мерки срещу коронавируса! Вирусът се насочва към по-младите

Европейски страни постановат още веднъж защитни ограничения против ковид след повторната му поява. Няколко страни последваха образеца на Германия, която възвърне рестрикциите в окръзите Гютерсло и Варендорф, извежда в акцент френският в. " Либерасион ".

Страната беше релативно пощадена от пандемията от COVID-19, само че Берлин се притеснява от повторната поява на заболяването, причинявана от новия ковид. Причината е в откриването на огнище на болест в касапница на " Тьонис ", представяна като най-голямата в Европа, с 6700 чиновници, множеството от които са българи и румънци, живеещи в пренаселени жилища - нещо, което способства за разпространяването на ковид, предава Българска телеграфна агенция.

Германия не е изолиран случай, отбелязва френското издание, като дава образец с наложените от Португалия ограничаващи ограничения в региона на Лисабон, които влязоха в действие през вчерашния ден. Събиранията на повече от 10 индивида още веднъж са неразрешени, магазините и кафенетата затвориха порти, макар че с 1500 умряли от COVID-19 досега страната беше давана за образец за справяне с заболяването в Западна Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР