Европейската комисия заяви, че двадесетте бутилки водка, подарени за рождения

...
Европейската комисия заяви, че двадесетте бутилки водка, подарени за рождения
Коментари Харесай

Лоши новини за Берлускони, намесен е Путин

Европейската комисия съобщи, че двадесетте бутилки водка, подарени за рождения ден на Силвио Берлускони от Владимир Путин, нарушават глобите против Русия, наложени след нашествието в Украйна, съобщи Ройтерс.

Бившият италиански министър председател, за чиято партия " Напред Италия " се допуска, че ще бъде част от новото съдружно държавно управление на страната, провокира спорни реакции тази седмица, откакто съобщи, че още веднъж поддържа контакти с Путин и двамата са си разменили " благи писма ".
-->
" За рождения ми ден той изпрати двадесет бутилки водка и едно доста благо писмо ", сподели Берлускони, който навърши 86 години предишния месец, пред своите депутати съгласно аудиозапис, публикуван от локални медии.

Приетите през април европейски наказания включват възбрана за импорт на съветски артикули, включително алкохолни питиета като водка, съобщи представител на Европейска комисия, който акцентира, че няма изключения за дарове.

Все отново решение на всяка страна членка на Европейски Съюз е по какъв начин да ползва тези наказания и все още не е ясно дали италианските управляващи ще подхващат някакви ограничения, добави Европейска комисия, съобщи Българска телеграфна агенция.

В отговор на изявленията на Берлускони по адрес на Путин, най-вероятният идващ министър председател на Италия Джорджа Мелони сподели през вчерашния ден, че новото държавно управление ще бъде пронатовско и пълноценна част от Европа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР