Европейската комисия потвърди, че е получила изпратеното по-рано тази седмица

...
Европейската комисия потвърди, че е получила изпратеното по-рано тази седмица
Коментари Харесай

ЕК отговори на евродепутатите от ГЕРБ: Не коментираме вътрешнополитически събития

Европейската комисия удостовери, че е получила изпратеното по-рано тази седмица писмо от, в което бяха коментирани дейности на служебното държавно управление.

Ще отговорим, както постоянно, навреме и по подобаващите канали, съобщи по този мотив представителят на Европейска комисия по въпросите на правораздаването Кристиан Виганд, представен от Българска телеграфна агенция.

Няма да разясняваме вътрешнополитически събития, добави той. Говорителят добави, че комисията следи деликатно всички събития в нашата страна, в това число в границите на годишните отчети за върховенството на закона в Европейски Съюз.

Евродепутатите Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Ева Майдел, Емил Радев, Александър Йорданов и Асим Адемов изпратилиха писмо до всички свои сътрудници в Европейския парламент и до еврокомисари, с цел да ги срещнат със събитията у нас.

В писмото се показва, че " в страната има служебно държавно управление, номинирано от прокремълския президент Румен Радев. Основната цел на служебното държавно управление е да провежда почтени и транспарантни парламентарни избори на 11 юли ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР