Европейската комисия обяви днес успешното приключване на преговорите за сключване

...
Европейската комисия обяви днес успешното приключване на преговорите за сключване
Коментари Харесай

ЕК: Великобритания се отказва от обмена на студенти

Европейската комисия разгласи през днешния ден сполучливото привършване на договарянията за подписване на комерсиално съглашение с Англия, съобщи Българска телеграфна агенция.

Предвижда се намирането на трайно решение по въпроса с риболова да бъде отсрочено с над пет години. Риболовът предизвикваше разногласия до последните часове преди оповестяването на триумфа на договорката.

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е и основният договарящ на Европейски Съюз Мишел Барние показаха облекчение и приканиха Европа да гледа напред. "Постигането на съглашение бе виновното решение и за двете страни ", съобщи Фон дер Лайен. Тя дефинира договарянията като доста сложни.

Барние означи, че в четирите години на договарянията Европейски Съюз е останал обединен. Той изрази страдание, че Англия се отхвърля от обмена на студенти и постанова ограничавания на придвижването на жителите на Европейски Съюз.

От Европейския парламент подчертаха, че няма да гласоподават съглашението до началото на 2021 година

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР