Европейската комисия греши в преценката си спрямо Полша. Законодателните промени

...
Европейската комисия греши в преценката си спрямо Полша. Законодателните промени
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Нинова е била приватизатор, когато ние още сме си играели на фунийки

Европейската комисия бърка в преценката си по отношение на Полша. Законодателните промени в Полша са нещо обикновено. Промените в законите са вътрешен въпрос на Полша и Европа не може да управлява това. Европейската комисия направи опит за наказване, по същият метод както се пробваха да унижат Англия. Това е моята персонална позиция, както и на Вътрешна македонска революционна организация. Така разяснява последните европейски проблеми евродепутатът Ангел Джамбазки в студиото на „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Притеснявам се единствено от двойния стандарт. Германия пречи на транспортиране на артикули и на още доста процеси. За такива неща в другите страни има санкции и наказания, само че такива не се отнасят за Германия. Защо никой не санкционира Германия? Не може да има „ пердах “ по Унгария, Румъния и Полша, а по Германия нищо, тогава когато очевидно страната не съблюдава законите на Европа “, съобщи позицията си Джамбазки за двойните стандарти в Европа.

„ В Българска социалистическа партия има няколко знакови имена, като Жан Виденов и Пламен Орешарски Доц. доктор ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, учител и... към профила, които като политици приключиха с разгром. На тези хора им виси табелка „ корупция “, да разискват антикорупционният закон е смешно. Г-н Христо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право " в... към профила също е знак на корупция “, добави евродепутатът за признатият антикорупционен закон.

„ Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи имат едно политическо семейство. Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила е била приватизатор на външнотърговско сдружение, когато ние още сме си играели на фунийки “, съобщи още той за приватизирането на Техноимпекс.

„ Ако отидете на отмора за 3-4 дни и чакате над 3 часа на въжен превоз, бихте ли се върнали на това място. Има още места, като Пампорово да вземем за пример, които трябваше да се развиват като туристически обекти, само че 20 души пречат на това към този момент 30 години “, разяснява евродепутатът по тематиката за построяването на втори въжен превоз в Банско.

„ Коалицията и ръководещите не са под опасност от вота “, приключи Ангел Джамбазки по тематиката за оповестения избор на съмнение от Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР