Европейската футболна централа (УЕФА) ще реши на 28 октомври по

...
Европейската футболна централа (УЕФА) ще реши на 28 октомври по
Коментари Харесай

УЕФА решава за наказанието на България на 28 октомври

Европейската футболна централа (УЕФА) ще реши на 28 октомври по какъв метод да накаже България поради расистките прояви по време на мача против Англия. Тогава ще заседава дисциплинарната комисия, която би трябвало да прегледа проблема.

Срещата, приключила с най-тежкото домакинско проваляне в историята на " лъвовете " 0:6, беше прекъсвана два пъти през първото полувреме поради неприемливи викания от трибуните. След нея на България бяха повдигнати 3 обвинявания - за расистки прояви, хвърлени предмети към терена и спиране на националните химни.

Англия ще бъде разследвана за спиране на националните химни и незадоволително стюарди в бранша за посетители.
УЕФА публично повдигна обвинявания против България и Англия От централата ще ни проверяват по четири точки
Очаква се наказването на България да бъде солидно, защото това е следващо нарушение от страна на почитателите. Част от трибуните на стадион " Васил Левски " за мача с Англия останаха затворени, поради предходно наказване за расизъм.

Снимка: Reuters

От УЕФА към този момент обявиха, че този път ще работят строго и няма да толерират по никакъв метод расистко държание.

Сред вероятните санкции са няколко срещи пред празни трибуни и солидна парична санкция. Не е изключено обаче от европейската централа да работят още по-строго и да извадят отбора от идващите квалификации за огромно състезание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР