Европа много добре си дава сметка, че войната в Украйна

...
Европа много добре си дава сметка, че войната в Украйна
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Европа много добре си дава сметка! Ако Украйна загуби войната, Русия съвсем няма да спре

Европа доста добре си дава сметка, че войната в Украйна е единствено началото на опита на Путин за многополюсен модел. Тази позиция изрази пред Българска национална телевизия някогашният външен министър Надежда Нейнски.
Русия обаче води доста добра хибридна война. В момента огромната борба, която се води е за мозъците и сърцето на хората в Европа, по мнението ѝ. Русия е добре готова, в това число с проксита, посочи тя.
Затова и евроизборите няма да са елементарни за Европа. Те ще са исторически, по мнението на Нейнски. Много е значимо какви евродепутати ще изпратят обособените страни, съобщи още тя. Важно е европейците да бъдат уверени, че демокрацията е най-хубавият модел на ръководство, съгласно нея. На тези избори ще има исторически конфликт на хрумвания, посочи Надежда Нейнски.
Войната в Украйна е война против остарелия международен ред, съгласно нея. Ако Украйна загуби войната, Русия напълно няма да спре, счита някогашният външен министър.
Сглобката би трябвало да се развие в коалиция, разяснява тя вътрешната политика. Управлението съществува в границите на месеци, по мнението ѝ, а и има известни триумфи. Времето няма да стане по-лесно, предизвести Нейнски. Трябва да бъдат ясни уговорките на сътрудниците, добави тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР