Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки и лидерът на Атака Волен

...
Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки и лидерът на Атака Волен
Коментари Харесай

Джамбазки и Сидеров участвали в снощния екшън

Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки и водачът на " Атака " Волен Сидеров се оказаха в епицентъра на снощния митинг пред постройката на " воеводите " в столицата, прераснал в екшън, разкриват очевидци.

Късно нощес за малко породи сблъскване сред недоволни от властта и членове на Вътрешна македонска революционна организация, откакто протестиращи счупиха стъкло на постройката, а от последния етаж бяха облени с вода и замеряни с бомбички.

В предаването " Лице в лице " зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов разяснява, че оправдава дейностите на Ангел Джамбазки, който също е хвърлил бомбичка по протестиращите пред централата на партията. 

" Джамбазки евентуално е бил в положение на афект, ненормално е някой да идва и с вандалски акт да протяга ръка на постройка, символизираща пробутване на българщината в Македония ", сподели Веселинов.

 Той видя в митинга съмнение за сръбско-скопски сили, които желаят да пазят македонистката позиция.

Според него не е инцидентно и наличието на Волен Сидеров на митинга през вчерашния ден. Лидерът на " Атака " през днешния ден беше неоткриваем за публицистите..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР