Евродепутатът на ДПС/Обнови Европа“ Илхан Кючюк организира СОФИЙСКИ ФОРУМ ЗА

...
Евродепутатът на ДПС/Обнови Европа“ Илхан Кючюк организира СОФИЙСКИ ФОРУМ ЗА
Коментари Харесай

Илхан Кючюк организира Софийски форум за Западните Балкани

Евродепутатът на ДПС/„ Обнови Европа “ Илхан Кючюк провежда „ СОФИЙСКИ ФОРУМ ЗА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ “, в партньорство с фондация „ Либерална интеграция “ и Европейския демократичен конгрес. Събитието ще се организира на 6 декември (понеделник) от 18:00 часа в София Хотел Балкан, при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения.

Форумът е под наслов: „ Време за възобновяване на доверието “ и цели да дискутира основни въпроси за Западните Балкани и да внесе повече изясненост по преговорния развой за присъединение на района към Европейски Съюз.



Според уредника на събитието Илхан Кючюк, новото държавно управление в България има опция да започва още веднъж градивния разговор, тъй като интеграцията на Западните Балкани ще е триумф за района, за Европейски Съюз, само че и за страната ни. Процесът по разширение е стратегическа цел, която сплотява целия район и Европейски Съюз и поддръжката при реализирането на промените в района би трябвало да продължи, тъй като Европейски Съюз и неговите полезности остават най-големият сплотяващ фактор.



Специално присъединяване във форума ще вземат еврокомисарят по съседство и разширение Оливер Вархеи и специалисти в региона.

Повече информация за събитието можете да намерите тук:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР