Евродепутатът и зам.председател на ВМРО Ангел Джамбазки заяви, че изходът

...
Евродепутатът и зам.председател на ВМРО Ангел Джамбазки заяви, че изходът
Коментари Харесай

Джамбазки: Изходът от кризата в Каталуния е в националните държави

Евродепутатът и зам.председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки съобщи, че изходът от рецесията в Каталуния е в националните страни, а не във федерализацията, към която съгласно него Европейският съюз се стреми. Според евродепутата рецесията в Испания е резултат от неверната политика на „ Европа на районите “.

Евродепутатът Ангел Джамбазки напомни, че много западни страни като Испания, Франция и Белгия не са образувани на правилото на еднонационалната страна, както са образувани множеството източни страни, включително и България, поради което включват други националности като каталунци, баски и така нататък Според Джамбазки стремежът към федерализация и разграждане на националните страни е довел в това обществата да имат естественото предпочитание да защитят идентичността си. Той добави, че тези „ подправени политики “ за увеличение на федерализацията довеждат до процеси като референдумите в Испания, Италия и Англия.

Джамбазки добави, че новата мигрантска политика на Европейски Съюз би трябвало да включват нулева толерантност към икономическата миграция. Той означи, че е значимо да се връщат корабите с мигранти, да се репатрират причинителите на закононарушения и процесите по инспекции и връщане да протичат бързо. Според Джамбазки рецесията с мигрантите ще се задълбочи, тъй като Либия към момента не е изцяло функицонираща страна. Евродепутатът акцентира, че Европа узрява за верните съгласно него решения и че тези, които са наричали тези като него „ популисти “, в този момент имат по-крайни възгледи. Като образец той уточни прекъсването на договарянията с Турция, което преди известно време се е считало за скандална концепция.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР