Евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки е отговорил писмено

...
Евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки е отговорил писмено
Коментари Харесай

Джамбазки обяви какво ще направи, ако го накажат за вдигнатата ръка

Евродепутатът и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки е дал отговор документално на ръководителя на Европейския парламент Роберта Мецола и чака нейното решение. Ако тя се опита да му наложи наказване, Джамбазки ще съди Екологичен потенциал.

„ Ако се опита да ме накаже, ще осъждам Екологичен потенциал и всеки, който ме клюки по този начин “, съобщи Джамбазки пред OFFNews.

Миналата седмица към евродепутата се завихри скандал поради хипотетичен нацистки привет, насочен от него в пленарната зала в Страсбург по време на спор.



 Джамбазки счита, че Екологичен потенциал ще се опита да му наложи наказване, защото са " избълвали гнусота и ненавист и в този момент нямат заден ход, тъй като ще е доста срамно за тях ". Според евродепутатa всеки би могъл да види на видеото, че той дава знак към ръководителя, разкопчава си сакото и си потегля.

Ангел Джамбазки показа, че през през годините нееднократно му се е налагало да гони членове на Вътрешна македонска революционна организация поради антисемитски прояви и жестове.

Според него повода за инспекцията е тъй като в Екологичен потенциал има предубени хора с комплекси и гузна съвест.

„ Няма нацистки поздрави, няма фашистки поздрави, няма нищо от главата на тези хора, които търсят под вола теле. Ако желаех да покажа нещо, щях да го направя от трибуната. Бе основана подправена вест и всеки побърза да се отхвърли от лукавия, тъй като някои желаят да се потвърдят бързо като антифашисти ", съобщи Ангел Джамбазки.

Доскорошният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация и някогашен министър на защитата Красимир Каракачанов също разяснява обстановката през почивните дни пред bTV.

„ Европейски Съюз се трансформира в Съветския съюз, когато даже ти беше неразрешено да казваш и да мислиш нещо друго “, сподели той. По думите му европейските институции се пробват да скроят номер на Джамбазки, тъй като той пази политиката на Унгария и Полша, против които е ориентиран „ ултралиберален напън “.

" Във Вътрешна македонска революционна организация не влизат пикльовци, които вършат кариера. В доста от партиите отиват гелосани момченца и момиченца, повтарят като папагали, с цел да си създадат кариерката. Ако някой е по-емоционален, това не е закононарушение. Един мъж би трябвало да има страст в него, а не да мълчи и да навежда глава “, съобщи Красимир Каракачанов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР