Евродепутатът Ангел Джамбазки сезира Европейската комисия, Френското председателство на Съвета

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки сезира Европейската комисия, Френското председателство на Съвета
Коментари Харесай

Джамбазки сезира ЕК заради палежа на българския културен център в Битоля

Евродепутатът Ангел Джамбазки сезира Европейската комисия, Френското председателство на Съвета на Европейски Съюз и евродепутатите за подпалването на Културния център Иван Михайлов в Битоля.

„ Чудовищна подигравка! Няма да пуснем Македония в Европейски Съюз!

Подавам сигнал до Европейска комисия и френското председателство на Съвета на Европейски Съюз

Няма думи, с които да се опише мерзавското, шумкарско и тъпо държание на опожарилите Културен център „ Иван Михайлов “ в Битоля”, написа съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация в позиция до медиите.

„ Това е резултатът от фалшификациите на историята, от лъжите и от неспиращия език на омразата по отношение на българите и всичко българско. Това е резултатът от дейностите на политичарите в Скопие. И те претендират, че би трябвало да ги пуснем в ЕС”, добавя още Джамбазки.

„ Няма да стане. Не и до момента в който правата на българите в Северна Македония не бъдат предпазени. Не и до момента в който не бъде осъден всеки акт против България от страна на македонистките изстъпления там.

Очаквам Стево Пендаровски, Буяр Османи и Димитър Ковачевски да осъдят този срамен акт, в случай че желаят да продължи въобще някакъв разговор, споделя още в позицията си във Facebook съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и отсича, че в противоположен случай ще бъде ясно, че няма нищо такова като добросъседство. Като български представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки ще уведоми документално Европейска комисия и всички свои сътрудници в Брюксел, Съвета на Европейския съюз и френското председателство”.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР