Еврейско-американският комик Джери Зайнфелд удвоява подкрепата си за Израел, като

...
Еврейско-американският комик Джери Зайнфелд удвоява подкрепата си за Израел, като
Коментари Харесай

Джери Зайнфелд пътува до Израел, за да покаже подкрепа за заложниците, семействата, които все още са в неизвестност, близките

Еврейско-американският комедиант Джери Зайнфелд удвоява поддръжката си за Израел, като пътува до Светите земи, с цел да покаже взаимност със заложници, взети от Хамас.

69-годишният Сейнфелд дойде в Израел със фамилията си в понеделник и съгласно известията е имал „ прочувствена “ среща с освободените заложници и представители на фамилии, чиито близки са към момента е в плен в Газа, съгласно израелския информативен бюлетин Haaretz.

Според телевизионните вести на канал 13 в Израел срещата се е състояла в централата на форума за заложници и изчезнали лица в Тел Авив и е траяла два часа повече от предстоящото. Сейнфелд, във видео, оповестено от изхода на X, наподобява носи кучешки етикет, който символизира битките на заложниците с думите „ Върнете ги вкъщи “.

Джери Сейнфелд е забелязан на сцената на форума за типичен коли, част от Pebble Beach Concours dElegance на 19 август 2023 година в Монтерей, Калифорния. (Matt Jelonek/Getty I...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР