Евгений Пригожин е кацнал в Беларус и е отседнал в

...
Евгений Пригожин е кацнал в Беларус и е отседнал в
Коментари Харесай

Хотел без прозорци за Пригожин, първи думи на Лукашенко

Евгений Пригожин е кацнал в Беларус и е отседнал в един от дребното хотели в столицата Минск, който няма прозорци. Това оповестиха западните медии, цитирайки американски чиновник на разузнаването.

-->
Основателят на частната военна компания " Вагнер " се съгласи да отиде в Беларус като част от договорката сред него беларуският президент Александър Лукашенко и съветският държавен глава Владимир Путин, за преустановяване на въоръжения протест на неговите наемници в Русия. Така Кремъл приключи през днешния ден наказателното произвеждане против " Вагнер "

Беларуският президент Александър Лукашенко удостовери наличието на ръководителя на „ Вагнер ” Евгений Пригожин в Беларус, оповестява организация БелТА.

„ Бяха предоставени гаранции за сигурност, както президентът на Русия Владимир Путин даде обещание. Да, в действителност, Пригожин е в Беларус ”, добави президентът.

Припомняме, че в събота, откакто анулира „ Похода за правдивост ” в Русия, Пригожин се съгласи да се реалокира в Беларус.

Председателят на разузнаването в Сената на Съединени американски щати Марк Уорнър съобщи пред Ен Би Си, че Пригожин е в беларуската столица Минск, евентуално в хотел без прозорци.

" Разбрах, безусловно до момента в който идвах, че е в Минск и в действителност е ", съобщи Уорнър: " И да поясня, това са единствено отчети, че той е в един от дребното хотели в Минск, който няма прозорци. "

Уорнър допуска, че това е мярка против възможни опити за убийството на Пригожин.

" Бизнес-джетът на Евгений Пригожин (рег. номер RA-02795) кацна на военното летище Мачулищи край Минск в 07:40 часа ", оповестиха по-рано беларуски и украински медии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР