Евгени Василев е човекът, на когото гласуват доверие повечето от

...
Евгени Василев е човекът, на когото гласуват доверие повечето от
Коментари Харесай

Евгени Василев: Шансът Кубрат да победи Джошуа е голям, сега е в по-добра форма, отколкото преди мача с Кличко

Евгени Василев е индивидът, на който гласоподават доверие множеството от най-хубавите ни боксьори, експертът, който бандажира ръцете и е първата бариера сред ММА бойците ни и техните противници, който се грижи за съвършеното кондиционно положение и подготовката на доста от огромните първенци на България в бойните спортове.

Кътмен номер едно в България гостува в подкаста " Неформално с Георги Петков ".
 Снимка 507594
Източник:

Той описа редица любопитни детайлности от своя състезателен път, като показа и упованията си преди борбата на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа за международния боксов престол.
 Снимка 469596
Източник:

Ето какво сподели Василев, който дружно с едно от огромните имена в националния тим по бокс сега Петър Белберов, се включи в подготовката на Кобрата със спаринги на Белмекен:

" Кубрат е в добра форма, тренира интензивно. Мисля си, че ще даде всичко, на което е кадърен, с цел да донесе купите в България.

Такъв играч като него страната ни не е имала досега. Той подвигна доста високо летвата у нас. Следващият, който се появи, би трябвало да е нещо извънземно, с цел да стигне неговите резултати. Той ще се бие за повторно за международна купа.
 Снимка 507593
Източник:

Всичко е доста друго в тежката категория на професионалния бокс. И подготовката също е друга. Заради това е наричана и " кралска " дивизия във всеки военен спорт. Дали ще е в бокса, кикбокса, в ММА - без значение. Там както и да си упражнявал, един удар може да бъде от решаващо значение. Поради това Кубрат се готви по подобен метод, че да може в точния миг, на точното място да бъде в отлична форма. И той прави това доста професионално.
 Снимка 415001
Източник:

Шансовете са 50 на 50. И единият тренира, и другият тренира. И единият има две ръце и два крайници, и другият също. Късметът постоянно е на страната на квалифицираните.
 Снимка 415362
Източник:

Шансът Кубрат да победи Джошуа е доста огромен. Кобрата е доста бърз, има бързи крайници, доста хубава отбрана. Трябва да има ден и шанс. Да има спортно благополучие, както се споделя.

Голямата мускулна маса прави британеца малко по-бавен и муден. За огромните мускули би трябвало доста О2.
 Снимка 318954
Източник:

Със сигурност в този момент Кубрат е в по-добра форма, в сравнение с в мача си с Кличко. Натрупал е сериозен опит, знае какъв е залогът на тази среща, почиства грешките от предходните и мисля, че ще бъде на 100%.
 Снимка 415003
Източник:

Срещу Кличко, мое персонално мнение е, че не му доближи рутината. Може би трябваше да направи още две срещи с положителни боксьори от Топ 10, с цел да натрупа малко повече опит и тогава да излезе против Кличко.

Но там последната дума имаха от тогавашния му промоутър " Зауерланд ". Те бяха негови мениджъри и взимаха окончателното решение ", сподели Василев.
 Снимка 415363
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР