Евгени не е такъв, за какъвто го мислите. Той не

...
Евгени не е такъв, за какъвто го мислите. Той не
Коментари Харесай

Мис България за Евгени от „Ергенът“: Хора, познавам го, родителите му също! Не е той

„ Евгени не е подобен, за какъвто го мислите. Той не е подправен! Познавам фамилията му от доста години, защото сме съседи. Родителите му са интелигентни и съумели хора, Поздравявам ги за възпитанието, което са му дали!
Така Мис България 2020 Венцислава Тафкова отговори на свои почитатели в инстаграм дали си пада по подправени герои като Ергена Евгени. Противно на всеобщото мнение на фенове, че пианистът играе роля и не е подобен в действителния живот, Тафкова е безапелационна в неговата откровеност
Нещо повече – миската е уверена, че Ергенът няма по какъв начин да хареса което и да е от девойките в предаването, защото нито една не е на неговото равнище. Дори Валерия, която се спряга за любимка на Евгени и възможна победителка.
По форумите също се прокрадва мнението, че и този сезон няма да приключи с благополучен край и Ергенът няма да откри своята мома. По думите на Тафкова девойките в шоуто са на светлинни години от разбиранията и усетите на Евгени. По всичко проличава, че и тази година ще бъде излъчена „ служебна “ победителка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР