Евертън представи официално новото си попълнение Люка Дин, който подписа

...
Евертън представи официално новото си попълнение Люка Дин, който подписа
Коментари Харесай

Евертън представи официално Люка Дин

Евертън показа публично новото си попълнение Люка Дин, който подписа петгодишен контракт с британския клуб. Евертън закупи играча на Барселона за сума, която може да доближи 20 млн. паунда с бонусите.

През последните две години левият бек бе състезател на Барса, само че в конкуренцията на Жорди Алба не съумя да се пребори за титулярно място и записа всичко 30 мача за испанския гранд.

Сега 25-годишният французин получава късмет да потвърди качествата си в Евертън, както го направи в Рома през сезон 2015/2016. Мениджърът на " карамелите " Марко Силва вижда в Дин заместител на 33-годишния Лейтън Бейнс, който от 2007 година до момента записа повече от 400 мача за тима.

" Люка е състезател от висока класа, който има отлична техника и работи задоволително нападателно. Има и надвит нрав, привикнал е да побеждава и ще усили конкуренцията на позиция, на която можехме да разчитаме единствено на Лейтън Бейнс ", разяснява Силва. Дин е второто ново попълнение за Евертън през лятото, след миналия за 35 милиона паунда от Уотфорд Ричарлисон. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР