Everlodge (ELDG): Функционален токен, който надминава вдъхновените от мемета Shiba

...
Everlodge (ELDG): Функционален токен, който надминава вдъхновените от мемета Shiba
Коментари Харесай

Меме монетите са интересни, но какво трябва да има една криптовалута, за да се печели от нея

Everlodge (ELDG): Функционален токен, който надминава въодушевените от мемета Shiba Inu (SHIB) и Pepe (PEPE).

Открийте за какво вложителите изместват фокуса си от монетите, въодушевени от мемета, като Shiba Inu (SHIB) и Pepe (PEPE), към Everlodge (ELDG), токен, който се основава на функционалността.

В динамичния крипто свят постоянно се следят бързо изменящи се трендове. Напоследък обаче се следи незабравим преход от меме монети като Shiba Inu (SHIB) и Pepe (PEPE) към токени с осезаема функционалност.

Начело на тази смяна е Everlodge (ELDG), новаторски план, който се намира на пресечната точка на блокчейн и недвижимите парцели.



Резюме

  • Малкото благоприятни условия за напредък на Shiba Inu способстват за смяната в настроенията
  • Липсата на действителни случаи на потребление на Pepe го прави не толкоз прелъстителен
  • Пресечната точка на Everlodge с недвижимите парцели му дава осезаемо приложение в действителния свят  

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете първокласна отмора на Малдивите

Shiba Inu (SHIB): Непривлекателен капацитет за напредък

Shiba Inu (SHIB) е повлияна от меме културата монета и главен токен в границите на екосистемата Shiba Inu. Тя беше пусната през 2020 година и набра известност с помощта на своята витална общественост и открита поддръжка от авторитетни персони. Понастоящем тя е втората най-популярна меме монета и се подрежда измежду 20-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация.

Несъмнено Shiba Inu е водещ състезател на крипто сцената. Въпреки това спадът на меме манията докара до смяна в настроенията. Освен това огромната ѝ пазарна капитализация може да се отдаде на изместването към скъпоценни камъни с ниска капитализация и капацитет.

Въпреки това Shiba Inu играе основна роля в крипто пространството, макар ниския си капацитет за напредък.

Pepe (PEPE): Липса на осезаема полза

Pepe (PEPE) е меме монета, построен върху блокчейна на Етериум. Въпреки че започва през второто тримесечие на 2023 година, тя се издигна до водеща криптовалута. Забележително е, че Pepe е третата най-популярна меме монета и е в топ 100 на криптовалутите по пазарна капитализация.

Въпреки това, сходно на доста меме монети, на Pepe му липсва осезаема полза.  

Поради това посоката на монетата се зарежда най-вече от хайп и известност.

В резултат на това монетата стана значително непопулярна измежду вложителите, които дават приоритет на полезността пред меме токените.  

Everlodge (ELDG): Токени, повлияни от собствеността

В внезапен контрастност с Shiba Inu и Pepe, Everlodge (ELDG) претърпява невиждан скок на интереса. В момента предварителната ѝ продажба е в четвъртия си стадий и се разпродава бързо. Забележително е, че нейната прелест се крие в конвергенцията сред недвижимите парцели и блокчейн технологията.

Като се стреми да се трансформира в първата в света крипто   платформа за съсобственост на недвижими парцели , тя има намерение да направи гражданска война в бранша на недвижимите парцели и да демократизира притежаването на ваканционни жилища. Традиционно секторът на недвижимите парцели се характеризира с благосъстояние. Ето за какво Everlodge се стреми да премисли пейзажа на ваканционните жилища , като разрешава частични вложения с едвам $100.

Забележително е, че новаторският бизнес модел на платформата ще разреши съсобственост на първокласни парцели за доста милиони долари в най-търсените дестинации в света. Чрез съсобствеността върху парцелите вложителите ще генерират месечен приход , като в същото време ще се любуват на преимуществата на повишението на цената .

За да стартират да построяват “ ” от недвижими парцели, потребителите би трябвало да следват единствено три елементарни стъпки . Първо, те би трябвало да се записват и да свържат своя DeFi портфейл, което лишава единствено няколко минути.  

Следващата стъпка е да се прегледат обявите на платформата за хотели, ваканционни жилища и първокласни вили по целия свят. И най-после, вложителите към този момент могат да купуват парцели посредством криптовалута.

Този трогателен план сега е в начален етап, като дава неповторима опция на вложителите да бъдат ранни осиновители. Освен това, при сегашната си цена от $0.019 , той разполага със зашеметяващо пространство за напредък.  

Според специалисти от сектора през 2023 година цената на монетата може да нарасне 30х, което я прави безапелационна инвестиция.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР