Съобщава се, че Комисията по ценни книжа и борси на

...
Съобщава се, че Комисията по ценни книжа и борси на
Коментари Харесай

SEC предполагаемо клони към одобрение на спот Етериум ETF

Съобщава се, че Комисията по скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати (SEC) клони към одобрение на спот Етериум ETF, както беше споделено от Barrons и доказано от осведомени източници.

Служители на SEC са съобщили за това на тържищата, където тези ETF артикули ще бъдат изброени.

Обратната връзка от SEC по отношение на заявките допуска, че в случай че всички неуредени проблеми бъдат решени навреме, утвържденията могат да дойдат още тази седмица.

SEC нормално дава противоположна връзка на всички емитенти, даже на тези с по-далечни периоди, намеквайки за допустимо координирано пускане на голям брой Етериум ETF.

Одобрението на тези ETF евентуално ще притегли институционални вложители като фондации и пенсионни фондове, които до момента се колебаеха да влагат непосредствено в криптовалутата.

Това развиване може също да увеличи интереса към други криптовалути като Solana , защото включването ѝ във фондове може да стане по-вероятно.

Въпреки това, даже с евентуалното утвърждение на първичните заявки 19b-4, стартирането на ETH ETF може да не е неотложно. SEC към момента би трябвало да прегледа и даде противоположна връзка по отношение на S-1 поръчките на някои емитенти, които също са от значително значение за стартирането на ETF.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР