Евелина Георгиева, която скочи от третия етаж на болницата в

...
Евелина Георгиева, която скочи от третия етаж на болницата в
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Покъртителни разкрития за смъртта на красивата Евелина

Евелина Георгиева, която скочи от третия етаж на болничното заведение в Лом, е взела решение за самоубийството си след серия от трагични събития в живота ѝ. Това разкриха близки на 35-годишната жена пред БЛИЦ.

Преди да бъде въдворена принудително в психиатрията, тя имала съмнения, че са правили опити да я отровят.

"Работеше в заведение в селото като сервитьорка. Една вечер пили алкохол с компания. Когато Евелина се прибрала у дома, решила, че нейна другарка се е опитвала да я токсини, тъй като не се чувствала зле. Мислела, че са я дрогирали. Взела нож и отишла при кмета на селото, споделила му: Тя ме е дрогирала, направи нещо, тъй като ще я намеря и ще я заколя ", разкрива непосредствен до фамилията на Евелина.

След като си тръгнала от къщата на кмета Пламен Иванов, Евелина тръгнала към приятелката си, с цел да й потърси сметка, описват още осведомени с нещастието пред БЛИЦ.

Там, обаче, бил единствено татко й и тя се скарала с него.

"Той е извикал полиция, тъй като се е тормозил. И тогава към този момент са взели решение за я вкарат за лекуване, въпреки, че други хора в селото си мислят, че тя не е луда, в никакъв случай не се е държала необичайно ", споделя близка на младата жена.

Трагедията е още по-голяма, тъй като Евелина оставя малко момиченце, което отглеждала сама, откакто се развела.

Близки на фамилията описват, че няколко месеца преди гибелта ѝ, бащата на Евелина бил вкаран в психиатрията в Карлуково за вилнеене. Сега не знаят по какъв начин да му кажат, че щерка му си е отишла.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР