Еваларката им правя на правителството за балансирания бюджет. България е

...
Еваларката им правя на правителството за балансирания бюджет. България е
Коментари Харесай

Пенчев: Евала на кабинета за балансирания бюджет

„ Еваларката им върша на държавното управление за уравновесения бюджет. България е една от дребното, които има уравновесен бюджет – харчи толкоз, колкото вади. Малко неща са по-безотговорни от това да изхарчиш парите на децата си ”. Това сподели в изявление за предаването „ Тази събота ” по бТВ предприемачът Ивайло Пенчев във връзка Бюджет 2020.

Относно свадите към размера на минималната пенсия той сподели: „ Всякакви обещания, че страната ще се погрижи за вас като възрастни, са за наивници. Солидарната система не работи. Хората би трябвало да носят отговорност за своите пари. Те би трябвало да преценяват къде да внесат спестяванията си, само че не да се надяват на страната ”.

По думите му солидарната осигурителна система има фундаментално неверен принцип.

По мотив партийните дотации Пенчев съобщи, че това е спорен въпрос, за който няма едностранчиво мнение.

„ Само един път съм давал пари за партия – на „ Да, България ” преди 5 години дадох 10 000 лева И си дадох сметка, че съм сбъркал, те са несполучлив стартъп ”, разгласи бизенсменът. и това беше неточност, те са несполучлив стартъп ”, сподели предприемачът.

Ивайло Пенчев има четирима синове, септември тази година се ожени за майката на най-малкия. Малко по-късно се оженил и най-големият му наследник.

„ Пътят на моите деца е пътят, който те си избират, на мен ми е значима на душата да им е добре ”, акцентира Пенчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР