Евакуация от търговски център в Санкт Петербург - втория по

...
Евакуация от търговски център в Санкт Петербург - втория по
Коментари Харесай

Евакуират мол в Санкт Петербург заради бомбена заплаха, подобна ситуация и на летище в Москва

Евакуация от търговски център в Санкт Петербург - втория по величина град в Русия - стартира в следобедните часове на 24 март. На място има пожарникари, коли за спешна помощ и органи на реда, предава Actualno.com.

Според електронното издание " Фонтанка " мъж се обадил в полицията и споделил, че сякаш е заложил експлозиви в комерсиалния център London Mall на улица " Колонтай ". Мъжът е бил арестуван. Не споделя къде тъкмо е сложил взривните субстанции. В момента постройката се ревизира от специалисти.

Служителите на реда изведоха мъжа от " Лондон мол " и го накараха да коленичи, се вижда на едно от видеата от мястото на събитието.

Все още не са оповестени публични изказвания какво тъкмо се случва, само че стана ясно, че голямо запушване се е образувало наоколо до мола. Пожарникари са ситуирани до постройката, само че очевидци не оповестяват за признаци на пушек или миризма на изгоряло. Наблизо са се събрали хора, които следят обстановката.

 

Инцидент на летище в Москва

 

На летище Шереметиево в Москва пътничка заяви, че в раницата ѝ има бомба. Полетът до Ереван е бил занимателен, защото чиновниците на правоохранителните органи са правили оперативни дейности. Накрая стана ясно, че пътничката се е пошегувала, защото била раздразнена от телефонен диалог на стюардесата. Според източник от правоприлагащите органи дамата е отбелязала, представена от NEXTA: " Спрете да говорите, тъй като ще пропуснете бомбата в раницата ми ".

Всичко това се случва два дни след въоръжената пукотевица в " Крокус Сити Хол " в Подмосковието.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР