Ева Веселинова, която беше едно от най-разпознаваемите лица на малкия

...
Ева Веселинова, която беше едно от най-разпознаваемите лица на малкия
Коментари Харесай

Работещото момиче се завръща: Ева Веселинова се стопи, готви се за ефир?

Ева Веселинова, която беше едно от най-разпознаваемите лица на дребния екран допреди няколко години, наподобява още веднъж е подготвена за ефир. През последните две години русокоската се отдаде на майчинството, откакто роди близнаци.

Дълго време тя не можеше да си възвърне формата от преди да забременее, само че очевидно този проблем към този момент е зад тила ѝ и през днешния ден наподобява прелестно. И до днешна дата не е известно кой е бащата на двете ѝ деца, тя изрично резервира тази информация в загадка от обществото, само че е явно, че той я прави повече от щастлива. Усмивката не слиза от лицето ѝ и води спокоен и прекрасен живот на млада майка. 
                             

През последните две години Ева се беше отдала напълно на развъждането на близнаците, само че очевидно е време за смяна. Тя се изявяваше и като инфлуенсър, а в този момент наподобява е подготвена още веднъж да бъде публицист.

 

Поводът да покаже, че е в топ форма беше рожденият ден на наследниците ѝ Стефания и Борис, които навършиха две годинки предходната седмица. Веселинова и фамилията ѝ посрещнаха празника във вила на брега на язовир Доспат. 
                             

Сега Ева споделя, че е подготвена да изпрати малчуганите на ясла и ударното ѝ намаляване евентуално е единствено началото към завръщането ѝ на екран. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР