Ева Майдел - евродепутат от ГЕРБ/ЕНП - направи изключително остър

...
Ева Майдел - евродепутат от ГЕРБ/ЕНП - направи изключително остър
Коментари Харесай

Майдел засрами Радан Кънев за хейтърско изказване

Ева Майдел - евродепутат от ГЕРБ/ЕНП - направи извънредно изострен коментар към своя сътрудник Радан Кънев. Поводът е написаното от Кънев във Facebook за отпуснатите от Брюксел средства за България.

"Постигането на европейски триумфи не е елементарно. Изисква увещание на доста хора в Европейски Съюз и аргументиране на българския интерес. Да ни поддържат за едно или друго решение: диалози с евродепутати, срещи с политици от други страни, увещание и търсене на компромис с министър председатели и президенти. Трудно, постепенно, не всеки път напълно сполучливо. Това вършим ние ", написа Майдел в собствен пост в обществената мрежа.

И прибавя: "Искам да попитам Радан Кънев, който през днешния ден е написал по какъв начин България нищо не е постигнала, макар очевидния добър резултат, какъв брой пъти той приказва с непознат водач и го убеди да промени мнението си в интерес на България? Колко пъти той опита да направи коалиция с някого в интерес на България? Единствената коалиция, която виждаме, че можете да градите не с някой в Европа, а с Божков, Мая Манолова и Корнелия Нинова. Тя не е за отбрана на българския интерес в Европа, а за властта в България ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР