Ева Кикерезова разкри, че получава много неприлични видеа от феновете

...
Ева Кикерезова разкри, че получава много неприлични видеа от феновете
Коментари Харесай

Фенове бомбардират Кикерезова с неприлични видеа

Ева Кикерезова разкри, че получава доста неприлични видеа от почитателите си в обществените мрежи. Красивата синоптичка на Българска национална телевизия показа, че почитателите й пращали невъобразими неща, които дори не може да повярва, че са истина. " Какво ли към този момент не си снимат ", оплака се Ева без да споделя детайлности. Някои от клипчетата даже демонстрира на мъжа си. 

Кикерезова съобщи, че животът й е по-лесен, откогато е русокоска. " Хората имат по-малко упования към теб. Това е факсимиле, само че към този момент две-три години го чувствам и е супер. Не те занимават с някакви кой знае какви екзистенциални неща. Едно време ме караха троен интеграл да вземам решение. Не че не мога, имам две бакалавърски степени и една магистърска по икнономика, само че за какво пък би трябвало другите да ме занимават и да ме карат да го върша ".

Синоптичката споделя, че обичаното й време е дъждовното. " Толкова е хубаво като вали, толкоз е меланхолично и умерено. Хората малко забавят темпото. Като видя, че ще вали, изпадам в възторг ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР