Ева е поредният Съквартирант, който напусна VIP Brother тази вечер.

...
Ева е поредният Съквартирант, който напусна VIP Brother тази вечер.
Коментари Харесай

Ева напусна Къщата на VIP Brother

Ева е следващият Съквартирант, който напусна VIP Brother довечера. Певицата беше в номинация с Кулагин и Божана и събра минимум гласове от феновете. Ники Кънчев заяви, че един от номинираните е събрал цели 84% от гласовет е, само че кой е той остана мистерия. „ Голямо преживяване беше това “ сподели Ева за своето присъединяване и връчи щита на SDI на Ваня , която няма да може да бъде номинирана тази седмица.

Тази вечер номинираните Съквартиранти чуха онлайн и какви са мненията, по техен адрес от феновете на шоуто. Това се случи по време на „ Стената на номинираните “ , Зрителите можеха да създадат своя коментар за някой от тях на Фейсбук страницата на шоуто. Тримата номинирани чуха както позитивни мнения по собствен адрес, по този начин и отрицателни. След това останалите Съквартиранти разясниха мненията на феновете и ги проучиха.

Тази седмица Съквартирантите ще разполагат с 0 лв. бюджет , откакто седмичната им задача „ Утопия “ беше оповестена за несполучлива поради Кулагин, който още веднъж саботира останалите. Как ще претърпяват участниците без пари и храна ще забележим в идващите епизоди. „ Трябва да сме общество, само че не става “, беше коментарът на Петко за обстановката.

Актуални вести ще откриете на у и на на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР