Ето зодиите с техните специфични страхове:ОвенПредставителите на този знак имат

...
Ето зодиите с техните специфични страхове:ОвенПредставителите на този знак имат
Коментари Харесай

Вижте страховете на всяка зодия

Ето зодиите с техните характерни страхове:

Овен

Представителите на този знак имат боязън от себеизразяване, от това да наложиш егото си, да се представиш, т.е. да имаш блокажи, които да не ти разрешават да се изразиш в дадена обществена група. Това е огромният боязън за Овена, въпреки че те самите се държат много властническо. Именно от това идва това държание – опасявам се, че няма да бъда оценен като престиж, счита Овенът. Много постоянно обаче това може да се преглежда и от положителна позиция, тъй като Овенът по принцип първо реагира, а по-късно мисли. Ако живее изолирано и усамотено, е отлично, тъй като самичък си поема отговорността за дейностите. Но когато живее с други хора, доста постоянно обърква техните проекти, наранява ги и т. н. Този боязън обаче оказва помощ на Овена да бъде по-предпазлив и да може в действителност да се построи като един положителен престиж каквато е задачата му, т.е. не първо да действаш, а по-късно да мислиш, а да има една сдържаност в това, което се прави.
свързани новини36463на 18.01.201615101на 17.03.2016
Телец

Страхът на Телеца е от бедността. Освен това да нямаш пари, този боязън включва и други дефиците – че не си просветен задоволително, че нямаш добър обществен статус… Телците се свързват с един справедлив мързел. Материално обезпечените Телци прекомерно постоянно не правят нищо – нямат никаква мотивация за реализация и за работа. Когато обаче имаш страха от беднотия, това те подтиква да се реализираш, т.е. този боязън може да бъде една мотивация и битка с мързела на Телците.

Близнаци

Третият боязън е този да не бъдеш разгласен за малоумен. Освен да си неуведомен, да бъдеш малоумен значи да си на по-ниско равнище от другите и да ти се подиграват за това. От друга страна Близнакът е „ дървен мъдрец “ и живее с концепцията, че всичко знае. Ако оставят Близнака да показва своите познания, той ще има всичките неверни теории за живота, които ще желае да изясни и на другите. Именно страхът да не го сметнат за малоумен, го кара да се образова и осведоми.

Рак

Четвъртият боязън е страхът от занемаряване, който е обвързван както с физическо, по този начин и с прочувствено равнище. Той е обвързван с голяма прочувствена болежка, която не може да се преодолее. Това е най-големият боязън за Рака – да не го изоставят родителите, да не го зареже сътрудникът, да не му лишават сигурността… Как противостои на това Ракът? Той работи като сплотяващ детайл най-много за фамилията – както е съществен и заядлив, по този начин може да бъде и доста компромисен в границите на фамилията. Неговите принадлежности са грижата, безусловната обич, себеотдаването. Именно това е претекстът за семейство, претекстът за заедност.

Лъв

Петият боязън е този да не бъдеш обичан. Този боязън е доста справедлив за представителите на този знак. За всички тях този боязън е загатнат, само че може и да не бъде толкоз мощно изразен. Този боязън значи да не бъдеш оценен, престижът ти да бъде недооценен, да не си забавен на другите, да не си център на внимание. Всичко това предизвика Лъвът безусловно да се раздава. Този знак обича да „ гори “, да забавлява другите хора, да бъде артистичен, да притегля вниманието върху себе си, да прави похвали и дарове – това е претекстът за обич. Да, има егоистична нотка, само че любовта е егоистична, другарството е идеалистично.

Дева

Шестият боязън е този да не бъдеш подложен на критика. Критиката е това, което Девата най-вече ненавижда. Критиката сама по себе си е доста неприятна, когато не е градивна. Веднага след рецензията би трябвало да има градивен съвет по какъв начин да се промениш. Девите се опасяват толкоз от рецензия, тъй като това е подценяване на личността. Те имат мотивацията да са перфекционисти – мотивацията да работят и да служат. Тук служенето включва и това да служиш на себе си. Мисли от вида: „ Аз ще ти оказа помощ, само че усещам, че тази сила иска ми се върне “, са потребни. Страхът от рецензията може да бъде в действителност мотивация за перфекционизъм.

Везни

Страхът на Везните е боязън от автономия. Това значи, че доста постоянно имаш дискомфорт да вземеш самичък решения, изпитваш мощно съмнение и имаш остра потребност от поддръжка от престиж, от сътрудник, от родител. Този боязън може да те накара доста интензивно да си сътрудничиш с хората. Този боязън поражда претекста за партньорство.

Скорпион

Представителите на този знак имат най-големия боязън – този от гибелта. Смъртта има доста лица – гибел на усеща, на взаимоотношения, загуба на близки хора. При Скорпиона същинският боязън е да не прекъсне страстта, която ги зарежда. По тази причина този знак поддържа обстановката към себе си – отива им да бъдат отдаващи и да се раздават.

Стрелец

Този знак има забавен боязън – страха от скуката. Това е доста справедлив боязън, който значи да се страхуваш от монотонното всекидневие и еднообразието. Липсата на интелектуална стимулация напряко убива Скорпиона. Това кара представителите на този знак да четат, да се осведомят, да пътуват. Това е претекстът им за развиване.

Козирог

Притежава страха от неуспеха. Провалът има доста подстрахове – да не се изложиш, да не станеш за посмешище и най-големият боязън – да не бъдеш даден за неприятен образец. Освен това Козирогът не обича да споделя отговорност, тъй като счита, че другите хора няма да се оправят добре. Затова той има претекста за отговорност.

Водолей

Този знак има страха от рестриктивните мерки. Той има разнообразни аспекти – можеш да ограничиш партньорството, майчинството, да ограничиш свободата на словото. Затова мотивацията на Водолея е за нововъведение – да промениш остарялото, да се насочиш към новото и да си съвременен. Затова те желаят да са на „ ти “ най-много с технологиите.

Риби

Те имат най-страшния боязън – страха от самия себе си. Той включва страха да останеш самичък със себе си, да опознаеш себе си и да вникнеш надълбоко в страстите, тъй като Рибите в действителност са най-дълбоко прочувствените хора, без значение под какво лице ги познавате – дали са лицемери, предатели и така нататък Този боязън кара Рибите да са отворени към другите, да ги запазят и да са жертвоготовни в живота си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР