Ето това е преданост и любов Лабрадор на име Тото не

...
Ето това е преданост и любов
Лабрадор на име Тото не
Коментари Харесай

Лабрадор стоял пред болницата и не спрял да чака починалия си стопанин

Ето това е лоялност и обич

Лабрадор на име Тото не знаел, че обичаният му собственик към този момент го няма, и траял да го чака пред вратите на болничното заведение, намираща се в аржентинския град Сан Салвадор де Жужуй.

Местни медии оповестяват, че Тото живеел със притежателя си, който изискал кучето да бъде отведено в болничното заведение, с цел да може да каже последно довиждане.

В продължение на 7 дни кучето седяло на поста си, а роднините на притежателя били безразлични към по-нататъшната орис на домашния любим, който в продължение на 6 години бил лоялен другар на техния обичан човек.

Персоналът на болничното заведение съжалил кучето. Поставили картон до входа и поставили кутия, в която да спи Тото.

Хора, посетили свои близки болничното заведение, почнали да пускат фотоси на животното. Така за Тото научили от един център, занимаващ се със отбрана на животните. Персоналът откарал кучето в приюта. След като роднините на някогашния собственик към момента не се появили, било решено момчето да си търси нов дом.

 правилен лабрадор

В обява те написали, че кучето би трябвало да откри жилище, ситуирано надалеч от болничното заведение, с цел да не може да прибягва още веднъж тук. Да, и първоначално ще би трябвало да извеждате и да се уверите, че той няма да избяга.

Тази порода се отличава със своята специфична лоялност към своите стопани и с това, че доста мъчно претърпяват раздялата с околните си хора.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР