Ето с какви шопинг находки на световни брандове си тръгват

...
Ето с какви шопинг находки на световни брандове си тръгват
Коментари Харесай

Пик на летните разпродажби в Триа Сити Център


Ето с какви шопинг находки на международни марки си потеглят от тук клиентите 

Походът на опитните в шипинга стартира. Още в първите дни на август в Триа Сити Център обикалят дами и господа, които чудесно знаят, че по традиция това е месецът на огромните понижения тук. От комерсиалния център не разочароват, а прецизно съблюдават мотото – колкото повече пазаруваш, толкоз по-голяма отстъпка получаваш. Промоцията е годна във всички корнери на марките – Armani Exchange, ЕА7, Emporio Armani Beach wear, underwear, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Boss и DKNY. От атрактивните оферти можете да пазарувате и онлайн на.

Някои от клиентите споделиха, че са набелязали съответни модели облекла и аксесоари още предният месец и в този момент ще пазарят с оптималната отстъпка, при която с покупката на три и повече продукта получават понижение в размер на няколко стотин лв..
 Мъжката тениска, късите панталони и маратонките ще зарадват рожденик, обожател на марката Tommy Hilfiger  Плажна чанта, гръмък бански с принт и шапка привлякоха не е дин взор на дами с усет към по-провокативните визии
В магазините се виждат и табели с надпис - 50%. Консултантите конкретизираха, че това са модели от предходната година и наличностите от тях са лимитирани. Все отново значително клиенти откриват своята шопинг находка и на тези щандове.

Интересът към най-новия бранд в Триа Сити Център – Armani Exchange, също е огромен. „ Имаме клиенти от цялата страна, научили за корнера от свои познати, и по време на лятната си отмора идват да пазарят от тук. Някои споделят, че са посещавали бутика на марката в Милано и незабавно разпознават абсолютния двойник на емблематичния търговски обект, който отвори порти в Бургас през април тази година “, разясняват консултантите.

В Armani Exchange можете да се възползвате от същите промоционални условия. При покупка на един продукт отстъпката е 30%, за два е 35%, а за 3 и повече продукта получавате 40% понижение.

В разгара на пониженията в бутика на Armani Exchange получиха и новата сбирка есен-зима 2023/2024. Тя е подредена в дясно от входа на корнера и не е част от промоциите, само че бързащите да видят стилните музи за идващия сезон незабавно бяха привлечени от стилните модели.

Детския магазин mayoral i guess kids в комерсиалния център през днешния ден е най-посещаван. Тук също всички дрешки и аксесоари са с понижени цени. Витрината на бутик Carpe Diem приковава погледите, а феновете на изискания жанр пазарят и от тук с огромна лятна отстъпка.

В корнерите към този момент са налични и новите есенно-зимни сбирки.

Вижте още горещи шопинг находки в ГАЛЕРИЯТА.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР