Ето няколко полезни съвета от народната медицина, с които да

...
Ето няколко полезни съвета от народната медицина, с които да
Коментари Харесай

Доказани народни рецепти за болки в ставите и коленете

Ето няколко потребни съвета от националната медицина, с които да си помогнете: 
Аспирин с мед
След пострадвания коленните стави могат да бъдат лекувани с национален лек на основата на мед и аспирин.
За подготвяне би трябвало да вземете 10 натрошени таблетки аспирин и 200 г естествен течен мед, да ги смесите и да ги поставите на топло място за 10 дни.
Важно! По време на инфузията сътрудникът би трябвало от време на време да се разбърква, тъй че да не се образува наслойка. След това полученият аспиринов мед може да се употребява за смазване на колянните стави, след което те могат да бъдат увити с полиетилен и топла забрадка.
Не би трябвало да се тревожите, в случай че има леко зачервяване и чувство за парене. Тези признаци ще изчезнат след известно време. Най-добре е да вършиме процедурата преди лягане, до момента в който положението на пациента се усъвършенства. Също по този начин, по време на лекуването си коства да се развият ставите на краката благодарение на набор от специфични извършения.
Лечение с жълтурчета
Ефективен способ за лекуване е домакински мас на основата на жълтурчета. За да го приготвите, би трябвало да вземете 1 супена лъжица нарязани пресни листа и да ги поставите в резервоар от 500 ml. След това налейте слънчогледово олио и оставете за 14 дни. Ако отварата не е приготвена вярно или не се съблюдават пропорциите, кожата към коляното може да се разболее заради изгаряне.
Маслото би трябвало да се приема единствено студено пресовано. След 2 седмици продуктът би трябвало да се филтрира благодарение на марля. Втривайте мехлема в заболели стави няколко пъти дневно.
Тинктура от мухоморка срещу болежка
Ако пациентът е диагностициран с артрит, артроза или натъртвания, тогава най-известното национално лекуване е смес от мухоморна муха.
 5 национални лека, които в действителност са рискови за здравето 5 национални лека, които в действителност са рискови за здравето
Някои обичайни способи на лекуване могат да причинят непоправима щета на организма. От потомство на потомство, в продължение на веков...
Гъбата има следните свойства: Премахване на болката. Отстраняване на възпалението. Премахване на подпухналостта. Спиране на кървенето. Ускоряване на процеса на зарастване на рани. Подобряване на метаболизма в ставата.
За да приготвите тинктурата, би трябвало да вземете 1 дребна млада гъба и да я поставите в буркан, да я пандизите с похлупак и да оставите за 40 дни на мрачно място.
През този интервал гъбите ще отделят сок. Когато интервалът завърши, гъбеният сок би трябвало да се отцеди и сухите първични материали да се отстраняват.
След това прибавете водка към сока. Пропорциите би трябвало да са идентични. В допълнение към тинктурата, колянните стави могат да бъдат лекувани с мас от мухоморка. Достатъчно е да изсушите гъбите и да ги смилате до прахообразна текстура, по-късно прибавете вазелин или растително масло към сместа.
Важно! Лекарите не утвърждават тази рецепта, защото количеството на отровните субстанции се разграничава при гъбите според от мястото на напредък. Този способ може да бъде рисков.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР