Ето ни малко преди четвъртия епизод от търсенето на най-добрия

...
Ето ни малко преди четвъртия епизод от търсенето на най-добрия
Коментари Харесай

Търсенето на най-добрия барман в София продължава!

Ето ни малко преди четвъртия епизод от търсенето на най-хубавия барман, който ще показа България в Мексико сити на финала на най-престижното международно съревнование за бармани – World Class!

Когато приказваме за това най-високо равнище, критериите на Адриан Михалчик (международен арбитър и международен финалист в надпреварата през 2016 г.) и Ники Нейков (посланик на World Class в България) са пределно ясни, само че единствено на пръв взор са лесни – усет, мирис, баланс на напитката, креативност, презентация. Михалчик е извънредно придирчив и е кадърен да отличи в действителност най-достойния, като му връчи още по-голямата отговорност освен взе участие на международния край, само че и да се бори за приз.

След Търново и Варна и първата група в София, през днешния ден Адриан и Ники са още веднъж в столицата, където конкуренцията е разбиваща. Двамата търсещи гении стопират първо в Spaghetti Kitchen&Bar, с цел да оценят майсторството на Мартин Тодоров. По правилник той би трябвало да се оправи с всичко за 7 минути. Дали обаче мотивацията му е толкоз огромна, колкото и опитът му? Ще видите персонално. След това е ред на One More Bar, откъдето излизат не с един, а с двама бармани. Ура! Ето я първата жена зад бар – чаровната Деси Велинова, а след нея и сътрудника й Любослав Руменов. Михаил Узунов от Fargo с театрална презентация и забавен коктейл. Cosmos излизат с Кирил Хаджиев, който провокира самоуверено! От Cosmos е и идващият съперник – Стефан Дъбов. Sasa Asian Pub показват уменията на Димитър Петровски, който употребява и домашна съставна част в коктейла си, а Дилян Аврамов от Sputnik потвърждава, че е барман с огромен капацитет.  

Надпреварата е доста оспорвана, само че, девойки, положителните бармани си личат!

Вижте целия епизод, а в случай че като нас сте фенове на коктейлите, записвайте си места и имена и следете поредицата всеки вторник и четвъртък в канала на World Class Bulgaria в youtube, както и на тяхната Фейсбук страница.



С поддръжката на World Class Bulgaria
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР